»
Kişisel Sitem : Graphixel
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
Gönderen doubt
25.12.2006 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
hiko
on
25.12.2006
|
|
Re: Kişisel Sitem : Graphixel
Basarili bir calisma olmus, ve Hellfire'i bende tebrik ediyorum.
Genel olarak guzel bir tasarim, fakat footer'da Copyright'in hemen ustunde, background'da bir kesiklik var. Normalde sorun yok, flash acildiktan sonra geliyor o kesiklik. Hatta ve hatta o footerdaki beyaz kisim, pek gitmemis diye düsünüyorum. Ellerinize saglik, Kolay gelsin. |
|
Gönderen
metsatöll
on
25.12.2006
|
|
Re: Kişisel Sitem : Graphixel
* Ben genel olarak daha önceki sitelerinde de oldugu gibi, renk tonlamasini cok begendim.
* Work bölümünde 1-2-3 diye calismalara link verilen kutucuklarin üzerlerine gelindiginde, hemen altinda yer alan boslukta resimlerin bir thumbnailinin gösterilmesi güzel bir atraksiyon ve daha islevsel bir menü olurdu gibi. Ayni zamanda resim acildiginda allta, "siteye git" ibaresi tamami ingilizce olan sitedeki tek Türkce. * Göz hep bulanikken, isildayan hover imajlara asina. Bu yüzden anasayfada resimlerin üzerine gelince donuk bir renge bürünmesi yerine, donukken acilmasi biraz daha güzel olurdu gibi geliyor. Kolay gelsin |
Zoque'a hoşgeldiniz!