Zoque.Forum
»
Ferruh.Mavituna.com
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
|
|
|
Yer: LND
|
Ferruh.Mavituna.com
Buraya yazmayali coook uzun zaman oldu.
Uzun bir sureden sonra sitemi tasarim olarak yenilemeye karar verdim, genel olarak basit bir tasarim. Sitenin Adresi : http://ferruh.mavituna.com Tasarimda... |
|
|
|
|
Gönderen
soul
on
26.08.2007
|
|
|
Re: Ferruh.Mavituna.com
Alıntı:
Genel olarak tum yorumlar icin tesekkurler, devamini bekliyorum. Belli ki bu tasarim o kadar sarmadi Ust, sol basliklar ve sag alt kisima bir sey ekleme konusuna genel olarak bende katiliyorum. Icerigin ortalanmamis olmasi da ozellikle widescreen ve yuksek cozunurluklerde pek keyifli olmadi okunabilirlik acisindan. Demek ki degisiklik her zaman o kadar da iyi degilmis , Belki de eski tasarimi guncellesem ve o sekilde devam etsem daha iyi olacak. |
|
|
Gönderen
nXs
on
26.08.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Uğraşıp yapmışsın eline sağlık ama bence eskisi gayet güzeldi.. Dediğin gibi eskisini güncelleyip devam etmek bence daha iyi olur. İçeriğe diyecek birşey yok tabi..
|
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
scriptMan
on
26.08.2007
|
|||||||||||||||||||||||
|
Alıntı:
|
||||||||||||||||||||||
|
Gönderen
doronty37
on
28.08.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Tasarıma kötü diyemeyeceğim ama bu içeriğe çok daha güzel bir tasarım yakışırdı.
1280x1024 çözünürlükte bakınca, 100% değerle sol bölüm çok geniş duruyor. Sabit bir değerle sanırım biraz daha derli toplu olabilir. Ayrıca 12px Verdana artık çok çok klasik oldu. Sağ bölüme eski blokların ekleneceğini düşünerek navigasyon için birşey demiyorum. Genelde renk düzenini de çok başarılı buldum, özellikle sağ ve alt bölümlerde. |
|||||||||||||||||||||
|
Mesaj doronty37 tarafından 30.08.2007 (08:13) yeniden düzenlendi..
|
||||||||||||||||||||||
|
Gönderen
omr
on
31.08.2007
|
|||||||||||||||||||||||
|
Alıntı:
Güncel tasarımı biraz mıncıklayayım derseniz illk el atacağınız anasayfadaki başlıklar olsun lütfen ![]() Onun haricinde, sağ tarafı dolduracağım demişsiniz... Yine söylendiği gibi sol taraf aşırı büyük gözüküyor (1280x800) . Eski tasarımdaki gibi içerik ortalansa daha iyi olur sanırım hiç değilse sağ kısım yapışık, sol taraf ise çizgiden 100-150 piksel içeri alınabilir. Ama yine de ben ve benim gibi çoğu kişi sitenizi RSS ile takip ediyor sanırım, o yüzden tasarım ikinci planda bizim için, yazılarınızdan mahrum etmeyin yeter ![]() |
||||||||||||||||||||||
|
Gönderen
DonnieDarko
on
02.09.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Surekli takip ettigim bloglardan bir tanesi. Eskisine mi alistik nedir bu biraz gorunus olarak zayif geldi nedense. Ha bir de makaleler anasayfa pek hos durmuyor. Eskisinde daha iyi ve okuyucu dostu bir goruntusu vardi gibime geliyor benim. Bu da iyi sade hos zaten ilerde rayina oturacaktir.
![]() |
|||||||||||||||||||||
Zoque'a hoşgeldiniz!