Zoque.Forum
»
Ferruh.Mavituna.com
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
|
|
|
Yer: LND
|
Ferruh.Mavituna.com
Buraya yazmayali coook uzun zaman oldu.
Uzun bir sureden sonra sitemi tasarim olarak yenilemeye karar verdim, genel olarak basit bir tasarim. Sitenin Adresi : http://ferruh.mavituna.com Tasarimda... |
|
|
|
|
Gönderen
eqZo
on
06.09.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: Ferruh.Mavituna.com
Sol margine katılıyorum bende.
Sitenin sağ tarafı gerçekten çok hoş. Sağdaki grafiklerin esintisini içerik bölümünede yedirirsen daha güzel olacağına inanıyorum. Bundan 3-4 sene önceki tasarımlarını bildiğim için (hatta bilgisayarımda kayıtlı ) tasarım konusunda yeteneğini biraz kaybettiğini düşünüyorum yıllar geçtikçe ![]() |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
oky
on
06.09.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
selamlar,
evet siteni değiştirmenin vakti gelmişti ancak ben daha güzelini beklerdim ![]() ferruh mavituna ile artık özdeşleşmiş olan renklerden bir çırpıda vazgeçmen büyük cesaret, yeni renk takımını ben tutmadım. genel olarak güzel bir tasarım ancak bir öncekine kıyasla daha kötü olduğunu düşünüyorum. ama sonuçta bir blogtur, içeriğin ve okunabilirliğin yeter ![]() |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
modifiyeci
on
07.09.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Tek gözüme çarpan şey, ana sayfada maddeler arasındaki boşluğun fazla kaçması. Sayfanın bittiği izlenimi veriyor.
|
|||||||||||||||||||||
Zoque'a hoşgeldiniz!