Zoque.Forum
»
Ferruh.Mavituna.com
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen soul
24.08.2007 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
kalanlar
on
24.08.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: Ferruh.Mavituna.com
selamlar ferruh
ilk ben yazayım dedim, açıkçası bir türlü belli edemesem de nerdeyse sitenin ilk açılışından beri girerim sitene firefox kısa yollarımın içindedir siten, belki bu yüzden bu değişiklik bana çok radikal geldi şu web 2.0 esintileri var herhalde lakin baştan sona değiştirmeyerek de çok iyi yapmışsın sitene yazdıklarını bulduklarını okumak için giriyorum. son bir not herşeye rağmen yan taraftaki ferruh mavituna logosu/yazısı çok hoş duruyor ellerine sağlık yazmayı ihmal etme |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
metsatöll
on
24.08.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Bence eskisine nazaran cok daha güzel olmus. Yanliz site bir kategori menüsü istiyor. Sag tarafta feed ikonundan sonra cok bos kalmis. Boslukta kalan kismin üzeri ise cok güzel olmus (:
Site icerisinde kullanilan tüm etiketleri aslinda oraya bir sekilde sag taraftaki bos alana eklesen belki buradaki bosluk biraz kapanirdi. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
zeytin
on
25.08.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Eskiye göre çok daha iyi olmuş. Gerçi içerik yönünden takip edilen bir site ama tasarım da güzelleşince hiç de fena olmamış. Logoyu da beğendiğimi söyleyebilirim.
Sağ taraftaki derin boşlukta halledilince daha iyi olacak. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
scriptMan
on
25.08.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Selam Ferruh, 1440 x 900 çözünürlükte inceledim siteni.
Yahu ne yalan söyliyeyim, ben eski tasarımı daha sıcak ve samimi buluyordum. Kahvemi filan alıp yazıları okurken daha içinde hissediyordum kendimi. Bu tasarımı çok beğenmedim ben açıkçası (kusura bakma ya) renklerden olsa gerek, biraz soğuk geldi bana, bir türlü kendimi yazılara veremedim.Benim için kıyıda bir yerde eski tasarımıda açsana ![]() Yinede eline sağlık. |
|||||||||||||||||||||
|
Mesaj scriptMan tarafından 25.08.2007 (13:34) yeniden düzenlendi..
Açıklama: imla hataları
|
||||||||||||||||||||||
|
Gönderen
emremer
on
25.08.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Sağ taraf süper olmuş.
Sayfa geneli olarak ŞİDDETLE left margin e ihtyaç hissettim. Buna karşlık, konu bilgisi kısmı cömertçe.. Örneğin http://ferruh.mavituna.com/makale/ye...arim/#comments sayfasında ..tasarım 3 ile seneden bu.. arasında -kelime sığmadığı için- aşağıya doğru çokça bir boşluk kalmış. Bazı konularda buraya yukarıdan aşağıya sadece birer kelime gelmiş. Bu info olanı biraz daha tasarruflu kullanılarak bu sorun çözülebilir sanırım. Sol margin için gerekirse Logo sutunu bile küçültülebilir ruhumu daralttı diyebilirim o derece yani ![]() (ki adsense için de faydalı olacağını sanıyorum, yorum sayısı gibi bilgilerin alanı küçültülğünde reklam da yazılarda rahatlayacaktır. 300px lik biçim de denenebilir belki) Ana sayfa, hakkımda iletişim için, hover arka plan rengi kremsi ya da Ferruhtaki mavimsi daha koyu olursa daha hoş durabilir belki bilmiyorum. Tekrar belirtmek istiyorum ki Feedburner ikonunun renk seçimi ve yukarısı ile olan ambiyansına hasta oldum, çok güzel. Eline sağlık. . |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
cansurmeli
on
25.08.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Merhaba Ferruh.
Yeni tasarımını beğendiğimi söyleyemeyeceğim.Eskisi daha hoştu, daha sıcaktı.Renkleri daha uyumluydu. Bu tasarımı ele alırsak daha tamamlanmamış diyebiliriz.Bana göre renkler uyumlu değil ve yerleşim de hoş değil. Yazıları ortaya yerleştirir ve menü'yü de üste koyarsan daha güzel olur.Ama yine eski tasarımına benzetmiş olursun.Bence eski tasarımına geri dön. Kolay gelsin. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
zorkestra
on
25.08.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Merhaba Ferruh.
Eski tasarım hazır temaydı bildiğim kadarıyla. İçerik olarak çok faydalı yazılar yazıyorsun. Fakat tasarım olarak eleştirilerim olacak. Üst taraf sanki basit kalmış. Sağ taraf ise biraz boş kalmış. Siten gayet güzel. Başarılar. |
|||||||||||||||||||||
Zoque'a hoşgeldiniz!