Zoque.Forum
»
gabfire.com
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen metsatöll
04.09.2007 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
ysfozy
on
04.09.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: gabfire.com
site çok yavaş açıldı bende. Sayfalar arası geçişlerde çok yavaş. Yoksa kendi bilgisayarında mı host ediyorsun
Tasarım hoş olmuş fakat loguyu beğenmedim. Eğer kasıtlı olarak yapmadıysan lütfen logo üstünde tekrar bir düzenlemeye git Kullanılabilirlikte güzel, hoş olmuş ben sevdim. Sadece logo hoşuma gitmedi ![]() İyi çalışmalar.. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
ysfozy
on
04.09.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Dreamhost'u sitenizin geleceği açısından tavsiye etmem
![]() Daha önce kullanmış olduğum hosting firmaları ile ilgili uzuuuuun bir ayrıntılı açıklamaya; http://forum.zoque.net/web-hosting-d...ared-hosting-5 bağlantısından göz atabilirsiniz. Deneyimlerim, belki başka webmaster arkadaşlarıma daha az çile çektirir ![]() |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
mirturk
on
05.09.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
metsatöll
on
05.09.2007
|
|
|
Alıntı:
Sitenin host süresinin dolmasini bekliyorum, ardindan media temple var aklimda ama @ysfozy'in actigi konuda Hostgator aklimi celdi. Cok methedilmis. Dreamhost ile baglantiya gectim, bazi degisiklikler yaptiklarini, sonucun ise bir kac saate kadar görülebilecegini soylediler... |
|
|
Gönderen
ysfozy
on
05.09.2007
|
|||||||||||||||||||||||
|
Alıntı:
Hostgator ilk ay ücretsiz deneme fırsatı veriyor. İnternette ilk ay ücretsiz kuponunu bulup, ücretsiz olarak kayıt olabilirsin. Eğer memnun kalmazsan, ilk ayın sonunda hesabını kapattırırsın.Aslında ücretsiz sayılmaz pek. Üyelik için 1 cent istiyorlar, neredeyse ücretsiz sayılır ![]() |
||||||||||||||||||||||
|
Gönderen
oky
on
06.09.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
smashing magazine'e çıkan en iyi wp temalarından biri gibi, çok şık, çok sade, çok temiz bir tema olmuş. çok beğendim, eline sağlık. sidebar dediğin böyle olur diye bağırasım geldi. wp temalarının en sevmediğim yönü, sayfanın altında 2. bir sayfa gibi yer alan, footer mıdır nedir.. en çok okunan konular, son yazılanlar, hakkında gibi bölümlerin konduğu kısmı da ilk defa beğeniyorum. menü de şu menülerden biri gibi olsa, her şey tam olacak
![]() içerik olarak da umarım blog istikrarını sürdürebilirsin. çünkü genelde burada tanıtılan güzel tasarımlı bloglar birkaç gün güncellenip kaderine terk ediliyor. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
metsatöll
on
06.09.2007
|
|
Tesekkürle oky, oldukca cesaretlendirici bir yorum yazmissin :)
Bloga bir kaz yazi yazip kenara birakmak :) Aklimda böyle birsey yok, uzun zamandir bu site üzerinde calisiyordum, bir kac günde vazgecmem. (hatta su ara o kadar kaptirdimki 3 yaziyi taslak olarak bekletiyorum) Sitenin üst kismini pek bozasim yok, sadece bir logo (dogru düzgün tasarlayabilirsem) mevcut olanla degistirecegim. Menü üzerinde de borderlarla ilgili bir problem var onu da yakinda cozerim. Eger photoshopu biraz kavrarsam yeni bir menü yaparim belkide :) Güzel yorumun icin tekrar tesekkürler. |
Zoque'a hoşgeldiniz!