|
Gönderen berk gedik
07.11.2007 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
heady
on
07.11.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: Portfolyo Sitem www.berkgedik.com
Tam ekran olduğu için tool bar olan browser'larda en üst ve en alt kısımların görünmeme riski yüksek gibi geliyor.
grafik bölümündeki referansları niye sırayla gösterdiğnii anlayamadım; web tasarım referansların gibi olabilirdi... Bir de banner referanslarından anasayfaya dönüşte bir hata var. Ama değişik bir tasarım olmuş eline sağlık. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
Bas Relief
on
08.11.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Tasarımı beğendim ama portfolyodaki işlere bakarken sık sık anasayfaya ya da bir önceki menüye dönmek biraz sıkıcı oluyor. Portfolyanı kategorilemek güzel fikir.Ancak kategorilerdeki işlerin büyük görünümünün izlenme tercihini ziyaretçiye bırakmak daha doğru gibi geliyor. Güzel olmuş eline sağlık.
|
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
cihangir
on
08.11.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
bilgisayar ve kagit calismalarini cok begendigimi hemen belirteyim. Favorim ise desen - freehand 1/22. Ellerine saglik.
Navigasyon konusunda; üst menü yapilmasina ragmen, bunun kullanilabilmesi icin anasayfa dönülmesi mecrubiyeti benim de gözüme carpti. Yer verdigin calismalarin haricinde Berk Gedik kimdir, bununla da ilgili bir sayfan portfolyon da olmasi gerektigi düsüncesindeyim. Tebrikler, iyi calismalar. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
berk gedik
on
08.11.2007
|
|||
|
Alıntı:
Aslında biraz bencilce olacak bunun cevabı fakat, 800-600 kullanan kişiler eğer 800-600 kullanıyorsa zaten benim için yeterince geri kalmışlar demektir. O çözünürlüğe sahip kullanıcılar görmesin diyeceğim. Risk olarak görmediğimi dile getirmek istedim açıkçası. Umarım çok sert olmamıştır. Toolbar olan kullanıcılar için yorumum farklı biraz daha ufak bir alan içerisinde bitirmem gerekiyor sayfayı haklısın. Ben laptopumda sayfamı gayet iyi görebiliyorum fakat, toolbarlarımın hepsi kapalı ![]() İlk revizyonda değiştirilecekler arasında ![]() Yorumun için çok teşekkür ederim. Alıntı:
Evet iç sayfalardan diğer menülere geçişleri ana sayfaya dönerek yapmak biraz vakit alıcı ve can sıkıcı. Ama sayfamı 2 senede anca bitirebildim işlerin yoğunluğundan ve sürekli yeni tasarımlar yapıp öncekini beğenmememden dolayı. Bu sayfada bir çoğu şeyin eksik olduğunuda biliyorum. Hatta flash kullanarak web sayfası yapmaya 1 sene önce başladım diyebilirim. Asıl mesleğim grafik tasarım. Gerek action script bilgimi gerek teknik bilgimi öğrenerek geliştiriyorum hala. Ama sayfamın tasarımını bitirdiğim günden bu güne yaklaşık 2 ay geçti. Bu arada çok daha fazla şey öğrendim onlarıda sayfama ekleyerek vakit kaybetmeyeyim ve açayım dedim. Sayfamın yeni tasarımında genel hatlar olarak gene bu yapıyı kullanıcam. Sizlerden aldığım bütün öneri ve düşünceleride halletmiş olucam. Yani eksiklerin tamamen farkındayım. Yeni tasarımıda sizlerle paylaştığımda tekrar üzerinde konuşmuş oluruz. Yorumun için çok teşekkür ederim. Alıntı:
@cihangir Çizimlerimi beğenmen beni mutlu etti. Onun için ayrıca teşekkür ederim. Navigasyon eksikliği ne yazıkki asla inkar edemeyeceğim bir nokta. Ama birazda ana sayfaya dönmesini istedim sanırım ziyaretçilerin. Fakat herkesden aynı yorumu aldığım taktirde, navigasyon eksikliğini sanırım standart şekle döndürmek zorunda kalıcam. ![]() Berk Gedik kimdir nedir ne değildir kısmı ile ilgili birşeyleri sayfama koymayı düşünmüyorum açıkçası. Orda yaptığım işlerin sunumunu ön plana çıkarmak istedim. CV'mi gerektiği halde göndermeyi düşünüyorum. Yorumun için çok teşekkür ederim. |
|||
|
Mesaj berk gedik tarafından 08.11.2007 (16:51) yeniden düzenlendi..
|
|
Gönderen
MaviKartaL
on
04.12.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
berk gedik
on
05.12.2007
|
|
@MaviKartaL
Siteyi yaptığımda action script bilgim gerçekten çok azdı.. Yani orda bulduğum çözümleri size anlatsam şaşar kalırsınız. İnşalla daha kaliteli bir versiyonunu açıcam yakın bir gelecekte. Zira siteyi yaptıktan sonra çok fazla ve hızlı bir gelişme oldu action script bilgimde. Yorumun için teşekkür ederim.. |
![]() |
| Etiketler |
|
portfolyo , kisisel , gedik , berk gedik , berk , sitesi |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!