Zoque.Forum
»
Leggerezza-seyir defteri
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen Meme-Dini
28.12.2007 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
cgencer
on
28.12.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: Leggerezza-seyir defteri
feminen bir içeriğe sahip olmasına rağmen sayfa renkleri fazla gri kalmış bence.
|
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
Meme-Dini
on
28.12.2007
|
|
Yorumunuz için teşekkür ederim Cem Bey. Buradan diğer konulardaki yorum ve desteklerinizi de ilgiyle izliyorum. Keza blogunuzdan da özellikle SEO konusundaki bilgilendirmelerinizi izliyorum.
Sizinkine benzer bir kısım eleştiriler de tasarımda sert hatlar geniş leke ve çizgiler yoğun paspartular kullandığımız yönünde gelmişti. Öneri olaraksa arka planı renklendirmemiz gerektiği söylenmişti. Bazı handikaplar da host konusunda yaşıyoruz tabi, bu yüzden site biraz yavaş yükleniyor sanırım. Aldığımız geri beslemeleri en iyi şekilde değerlendirip blog için daha oturmuş bir görsel kimlik oluşturmak azmindeyiz. Eleştiriniz için tekrar teşekkür ederim. |
|
Gönderen
BYK
on
28.12.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Arkaplanı sabitlemek, yarı saydam gri fon üzerine yine koyu sayılabilecek yazılarla okunabilirliği azaltıyor. Gerçi bu renk düzeni de siyah-beyaz fotoğraflarla uyum içerisinde ama yazı rengi mutlaka daha açık yapılmalı diye düşünüyorum.
Bir de ek olarak RSS bağlantısını sayfaya link etikeyitlye de koyarsanız adres çubuğunun yanıdna siteye ait bir RSS olduğu hızlıca anlaşılabilir. İahsen ben ilk bakışımda RSS desteği yok sandım ![]() |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
cagataysay
on
29.12.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
merhabalar...
Öncelikle site gerçekten hoş ve puanlamada benden yana iyi. Bir şey soracaktım. site ile ilgili... Ne kadar zamanını aldı bu sitenin yapımı..? Ve diğer bir soru ise sitenin sol alt tarafında güzel bir çiçek var araç çubuğunu aşağıya indirmene rağmen hala çiçek orda duruyor Onu nasıl yaptın. Açıklarsan sevinirim. Kolay gelsin ) |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
Meme-Dini
on
31.12.2007
|
|
@cagataysay
Yorumun ve puanların için teşekkür ederim. site yazılımı Wordpress üzerine kurulu olduğu için tasarım ve tema giydirme ile ilgili süreçler çok fazla zamanımı almadı, iki gün civarında. Diğer soruna gelince, bu, CSS-background yoluyla verilmiş bir özellik. PHP Code:
Umarım açıklayıcı olmuştur. |
Zoque'a hoşgeldiniz!