Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Tasarımcının Mutfağı » Site Analiz(i) » Kişisel/Portfolyo Siteler » Mactep: Mac dostlarının okulu

Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız.

Comment

LinkBack Review Tools
<!-- google_ad_section_start -->Mactep: Mac dostlarının okulu<!-- google_ad_section_end -->
Mactep: Mac dostlarının okulu
Gönderen muhammetsevim
27.01.2008
Değerlendirme
Tasarım
86.6%86.6%86.6%
4.33
Içerik
86.6%86.6%86.6%
4.33
Kullanışlılık
86.6%86.6%86.6%
4.33
Navigasyon
93.4%93.4%93.4%
4.67
Yüklenme Hızı
100%100%100%
5.00
3 users rated 91% average

Mactep: Mac dostlarının okulu

Merhabalar,

Bir süre önce açmış olduğum blogum Mactep hakkında yorumlarınızı rica ediyorum. Çok kısa sürede hazırlayıp açtığım için ne yazık ki pek yorum alma şansı bulamadım. Bundan dolayı geliştirme yönündeki yorumlarınız, eleştirileriniz beni mutlu edecektir.

www.mactep.net

Teşekkürler.

Ek bilgiler
site genel anlamda Mac OS X ve Windows kullanıcılarına yöneliktir. Mac dünyasındaki gelişme ve haberlerin yanı sıra, eksikliğini hissettiğim program analizleri ve kullanıma yönelik bilgilere yer vermeye çalışıyorum. Siteyi açmamın nedeni ise aslında çok açık: Bu konuda yayın yapan birkaç blog var. Fakat biz onların çoğu gibi seveceğim diye yüceleştiren, eleştireceğim diye herşeyi yerin dibine geçirenlerden olmamak istiyoruz o kadar.

Çok teşekkürler.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!

Gönderen sahip on 27.01.2008
Değerlendirme
Tasarım
100%100%100%
5
Içerik
100%100%100%
5
Kullanışlılık
80%80%80%
4
Navigasyon
100%100%100%
5
Yüklenme Hızı
100%100%100%
5
Ortalama 96%
Re: Mactep: Mac dostlarının okulu

çok güzel çalışma. Kullandığın tema belkide en kullanışlı, sade, içeriği en güzel veren tam olması gereken gibi bir blog teması. Herkes aynı temayı kullansa bile bir logo, biraz renk ve sağ sütunlarda oynama ile bambaşka görünümü verebilir. Mac içeriğine de yakışmış.
Ufak tefek, validate problemi var ama sen onları zaten halledersin.
Ellerine sağlık.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
  #1 (permalink)  
Gönderen cansurmeli on 27.01.2008
Değerlendirme
Tasarım
80%80%80%
4
Içerik
100%100%100%
5
Kullanışlılık
100%100%100%
5
Navigasyon
100%100%100%
5
Yüklenme Hızı
100%100%100%
5
Ortalama 96%

Güzel bir çalışma olmuş.Özellikle sitenin adını çok beğendim. İçerik gelecek vaat ediyor. Bir Mac kullanıcısı olarak yazdıklarının bana yardımı olabileceğini düşündüm ve RSS beslemeni aldım.

Bunun dışında tasarımın da sade ve güzel omuş.

Kolay gelsin.
  #2 (permalink)  
Gönderen muhammetsevim on 30.01.2008

Yorumlar için çok teşekkürler

@sahip: logoyu değiştirmiştim aslında, gözüne çarpmamış anlaşılan

bu arada yanlış anlaşılma olmasın: sitenin tasarımı SansSerifRacer teması üzerine kuruludur...

Tekrar teşekkürler.
  #3 (permalink)  
Gönderen Guvener on 11.02.2008
Değerlendirme
Tasarım
80%80%80%
4
Içerik
60%60%60%
3
Kullanışlılık
80%80%80%
4
Navigasyon
80%80%80%
4
Yüklenme Hızı
100%100%100%
5
Ortalama 80%

Öncelikle ellere sağlık; Türkiye'de Mac dünyasına özel bir blog görmek sevindirdi,
Tasarım çok yalın, kalabalıkla zorlamıyor kullanıcıyı, açılışta oldukça hızlı
fakat içerik bölümünün yetersiz, bu da yeni bir blog oluşundan kaynaklanıyor sanırım.
aklında yazacak bir çok konu vardır eminim,
başarılar dilerim.
Comment

Etiketler
apple , blog , mac , macintosh

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
ADnet Reklamları [ Siz de reklam verin  » ]
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.2 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 09:11.