|
|
|
|
Yer: İstanbul
|
Yerel Site
Siteyi geliştirmek için, daha fazla kullanıcı çekebilmek için neler yapmalıyım sizce arkadaşlar. Sadece belli bir bölgeye hitap eden bir site, onlara özgü neler yaparım da insanları siteme girmeleri için teşvik edebilirim. Websitesi Mesaj espirtlotus tarafından 29.06.2008 (22:43) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
Gönderen
apiko
on
18.06.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: bandirma.in
Eski sayfaya göre, epey toparlanmis buldum siteyi. Yeni eklenen bazi seyler de renk vermis. Resimlerin büyük boyda eklenmesi, olmasi gerektigi gibi. Daha da zengin bir galeri ve inceden gezilecek yerlerle ilgili konular olusturulursa daha fazla gelecege yönelik bir yer haline gelir.
Kolay gelsin. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
espirtlotus
on
29.06.2008
|
|
Son aşamaya geldim artık, ve birşeyler oturuyor yavaş yavaş. Bekleyip görüceğiz. Fikirlerinizi almak isterim.
|
|
Gönderen
heady
on
29.06.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
Bence güzel gidiyor gelişmeler...
İlk anda gözüme çarpan bir kaç nokta: - Ortadaki köşebucak, tavsiye ediyorum butonları üzerindeki şekillerin aynı çizgiden olması daha güzel olurdu. Çizgisel bir şeyler işi çok kolaylaştırır sanırım. - Arka plandaki fotoğraf Bandırma'da bir yerlere aitse sorun yok... ama değilse Bandırma kırsalında çekeceğin bir fotoğraf etkili olur. - Sol menüde "Resim Galerisi" linki var. Doğrusu "Fotoğraf Galerisi" olacak. Fotoğrafçılar bu konuda çok duyarlı aslında ama bence de fotoğraf demek daha doğru. - Siteye hala bir logo lazım; ve o sol üst köşe çok zayıf geliyor gözüme ![]() |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
espirtlotus
on
29.06.2008
|
|
|
Alıntı:
- Ortadaki butonları bir türlü ayarlayamadım , çok fazla photosop bilgisine sahip olmadığım için anca bu kadar yapabildim. Ama biraz daha uğrasırsam daha guzel birşeyler yapabilirim sanırım. Zaman gerekli birazda. -Arka plandaki foto yu başka biryerden almıştım. Kaliteli ve yüksek çözünürlüklü bir fotograf cekip, oraya koymayı dusunuyorum. Bunun için de bandırmaya gitmem gerekicek . - Hemen değiştiriyorum. - logo için dediğim gibi photosopta biraz fazla ugrasmam gerekiyor. Zaman buldukça bunuda yapmaya calısacagım. Nurkan: O sorunu şuanda hiç yaşamadım, ilk senden duyuyorum, çok ilginç. Eğer sitem çok fazla hit almaya başlar ise zaten arka fotoyu kaldırmayı düşünüyorum bw için. forum dediğim gibi phpbb3 bozuntu teması. |
|
|
Gönderen
espirtlotus
on
29.06.2008
|
|
|
Alıntı:
![]() |