Zoque.Forum
»
linnky! Facebook entegreli kaliteli bir sosyal içerik paylaşım portalı
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen omergul123
09.07.2008 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
BYK
on
09.07.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: linnky! Facebook entegreli kaliteli bir sosyal içerik paylaşım portalı
Merhaba,
Siteniz oldukça temiz görünümlü ve kullanıcıyı yormuyor. Yüklenme hızı oldukça iyi. Bununla birlikte ilk dikkatimi çeken nokta fikrin özgün olmaması. Siteniz üzerinde gerçekten emek sarfedilmiş ve iyi bir site olmasına rağmen Delicious gibi siteler de Facebook bütünleşmesi sunmaya başladılar ve bu kullanım oranınız için hiç iyi bir şey değil. Bununla birlikte dikkatimi çeken bir diğer nokta da logonun pek olmamış olması. Tasarımcı değilim demişsiniz, doğrudur, ancak fırsat bulabilirseniz en azından logonuzu ya daha güzel bir hale getirin ya da logonuz için bir tasarımcıyla görüşün. Gerçi logo dğeişinci sayfa tasarımının da buna göre değişmesi gerekebilir ancak logo önemli bir unsur bence. Başarılarınızın devamını diliyorum, elinize sağlık bu temiz çalışma için. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
omergul123
on
09.07.2008
|
|
Yorum için teşekkürler. Aslında ben de fikrin orijinal olmadığını biliyorum fakat, malum digg gibi siteler içerik itibariyle ele alındığında sadece ingilizce bilen kesime hitap etmekte, ve Amerika da bir vatandaşa soyal imleme dendiğinde aklına muhtemelen ya digg ya da delicious gelecektir. Fakat Türkiye de birisine sosyal imleme dendiği zaman muhtemelen ne olduğuna bilemiyecek bilse de akla herhangi bir Türk sitesi gelmiyecek, gelde bile 2-3 tane hazır scriplte kurulmuş bence 'dandik' site akala gelebilir. Kısacası bu steinin özelliği Türkçe bilen insanlara hitap etmesi, ve bunun yanında da facebook ile entegreliolarak çalışaraka kullanıcıya güzel ve çeşitli seçenekler sunması.
|
|
Gönderen
tuncau
on
10.07.2008
|
|||||||||||||||||||||||
|
Alıntı:
|