»
Yeni bir Forum.!
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen
cihangir
on
01.03.2001
|
|
mesaji degistirse ne olacak ki? bir forumun nasil degerlendireceksin? daha hicbir mesaj ve üyesi bile yok (yöneticiler haricinde)
burasi bir reklam alani degil. insanlar birkac dakikalarini ayirip forum kurallarini ve bölüm aciklamalarini okusunlar artik. bizim bu forumda insanlari uyarmaktan baska yapabilecegimiz cok daha olumlu isler var. |
|
Gönderen
vain
on
01.03.2001
|
|
sıkıntı
Foruma kayıtlı üye sayısı 1014 olmuş, gün geçtikçe de artıyor fakat kalite -"Puhahaa" lafıyla başlayan mesajdan da anlaşılacağı üzere maalesef- düşüyor forumda. Bu kadar güzel bir bilgi kaynağını bu kadar insafsızca yanlış kullanmayı hiçkimse haketmiyor. Bu konudaki ilk mesaja dikkat ederseniz: doğrudan reklam amaçlı olduğunu görürsünüz, ve bu, bu forumda kesinlikle yapılamayacklar arasındadır, reklam yapmak isteyenler hazırlasınlar bannerlarını, parayı bastırıp yayınlasınlar en iyi hit alan sitelerde!!!
Lütfen artık kurallara uygun, forumun amaçları çerçevesinde, saygılı, mantıklı davranalım, burada sadece siz yoksunuz!! Sanırım artık ban edilme(forumdan atılma) şartları daha sert olmalı, yoksa bilgi edinmek için uğradığımız en güzel kaynaklardan biri moral bozma sahası niteliği kazanacak... İyi çalışmalar, kolaylıklar. |
|
Gönderen
nikita
on
01.03.2001
|
|
evet ne yazıkki yeni gelen arkadaşların bir kısmı[bunların şu an azınlık mı yoksa daha baskın mı olduklarını bilemiyorum] forum seviyesini düşürmekte.biz neden arkadaşlar,eşe dosta bu forumu tavsiye ediyoruz?
1.reklam amacıyla yazılmış ıvır zıvır mesajlar olmamasından 2.insanların belli bir hoşgörü ve saygı çerçevesinde hareket etmesinden[görüşleri ne kadar farklı da olsa] işte bu iki özellik bu forumu bana göre sayabileceğim diğer bir sürü forumdan ayırıyor. ve sanırım buradaki çoğu arkadaş da bu durumun bozulmamasını canı gönülden arzu etmekte. işte burada sayın forum yöneticilerine[başta sayın Cihangir Bey'e büyük görev düşüyor.bu arada vain arkadaşımıza da sonuna kadar katılıyorum. siteden ihraç etme hakkı sanırım biraz daha işlerlik kazanmalı. bu forumun ve forumdaki arkadaşların huzuru ve devamlılığı açısından... saygılarımla, |
|
Gönderen
cengiz
on
01.03.2001
|
|
hergün, dersten ciktigim zaman yaptigim ilk is foruma bakmak, ikincisi firina pizza koymak, ücüncüsü elimi yüzümü yikamak!
daha sonra da bilgisayarin basinda pizzami yemek! bu forumu seviyorum! cihangir'in hedefledigi ortami cok iyi biliyor, saygi duyuyor ve destekliyorum! ve gün gectikce forumun calisma sistemini daha iyi kavriyorum! cihangir bircok dostunun sayfasini da desteklemesini biliyor yeri gelince! ama dediginiz gibi, seviyesiz bir yaklasmanin da ortami bozdugunun farkinda! bazilarina karsi sert olmak belki üzücü, ama forumun devami ve güclenmesi icin bu sart! basarilar zoque, basarilar zoque|com! |
|
Gönderen
ademkocal
on
05.03.2001
|
|
turkiyenin en iyisi varmı bundan ötesi
su ana kadar bir cok forum sayfası gezdim iyi.net .öcal,insanbul,flasci,flashokulu....gidiyor işte
fakat zoque kadar sorulara hızlı cevap verilen güze yorumlar yapılan bir sayfa daha görmedim... Acıkcası amerikayı bir daha kesfetmeye gerek yok reklamsız bir forum sayfası... üyelerini hiç bir zaman rahatsız etmeyen bir editör... soru cevaplama canavarı üyeler... daha ne olsun işte korkuyorumki o da bir gün bboz gibi bu gibi bos seylerden sıkılıp gidecek o zaman kime sorularımızı soracağız... Bir daha 1000 (interneti yemis ve tümden cıkarmıs cem yılmazın dediği gibi işte) kişiyi bir araya getirmek herhalde 1-2 senemizi alır... zoque SEN büyük bir İŞ yaptın ve yapıyorsun ----------------------------------------------- seni kutlamaktan baska bir sey su anda gecenin 2 sinde aklıma gelmiyor... neyse ben bir cay içmeye gidiyorum.... bir yudumda zoque ve okuyanlar için olsun bari ![]() |
|
Gönderen
arap_kadri
on
05.03.2001
|
|
hergün sokakta gezerken zoque foruma üye arıyorum (sanki bir bakışta tanıyacakmış gibi)
güzel bir ortam oluştu. herkes ne kadar birbirine katılmasa bile saygıyla yazısını yazıyor çekiliyor köşesine. zembille inmedi bu üyeler. kaliteyi setçtiler. sayfana gelince leventc... biraz sorumluluk gerektiren bir site. internette metrekareye 4 forum düşüyor ama kalitesi tartışılır. umarım beğenilen bir site yaparsın... |
Zoque'a hoşgeldiniz!