»
Forum Test ve Gorunum
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen uakyol
05.03.2001 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
cihangir
on
06.03.2001
|
|
secilen renkler cok güzel. tek problem alt sayfalarda menüye ait table icin align=left kullanildigindan digerleri ortalanirken bu table sol kenarda cikiyor.
bu arada internet hukuku ile ilgili bölümün olmasi cok güzel. merak ettigim bircok konuyu burada sorabilirim artik. |
|
Gönderen
TurkBros
on
06.03.2001
|
|
uzun zamandan beri IB ye bakmadim ama yanlis hatirlamiyorsam template'ta margin ayarlarini 0 yapabilirsin. birde oyle dene bakalim nasil olacak..renkler hos olmus...galiba birde admincenter ayarlarinda %100 luk bir ayar olmasi lazim..onada bakarsan iyi olur..kolay gelsin
|
|
Gönderen
uakyol
on
07.03.2001
|
|
İtiraf etmek gerekirse forumu ozellikle ilk gunlerde gelistirmek icin zamanimi yogun alarak harcadim.
Serverdaki ayarlar ve hangi forumu secmem gerektigi ve insanbul'da turkce'lestirildigi halde; nacizane turkce hatalarini ayıklamak icin harcadigim zaman.. Sonra ikonboard'in 3.0 surumunun Mart ayinin ortalarinda cikacagini duyunca; yeni surumu beklemenin daha akillica olduguna karar verdim. Bu forumun uzerine dusecegim ve kendi alaninda cok iyi olacak. Oyle ümit ediyorum. ![]() Vaktini ayiran ve cevaplayan herkese tesekkurler. |
|
Gönderen
Galatasaray_FC
on
24.03.2001
|
|
kihkihkih ,
ilk ben türkçe'ye çevirecem görürsünüz. serdar , sen de görürsün. bize gelmiyosun milletle anlaşıyosun alacağın olsun ![]() |
Zoque'a hoşgeldiniz!