»
e? - test forum
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
|
|
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
renkler, görünüm ve özelliklerle ilgili neler düşünüyorsunuz? Yazılımın orijinalki Snitz - http://forum.snitz.com - dur. Bazı değişikliklerin olduğunu siz de farkedeceksiniz....
|
|
Gönderen
cihangir
on
16.03.2001
|
|
|
Alıntı:
|
|
|
Gönderen
blackinwhite
on
16.03.2001
|
|
ahmetharun
haklısın, dikkat etmemiştim. rennie tesekkürler rennie, aslinda dosyalarin hepsini güncellemediğim için bazi ingilizce kelimelr mevcut, aslinda sabit diskimdekinlerin neredyse hepsi türkçelestirildi. -ayrica bu forum (e?) adinda ileride hizmete girecek olan bir online magazine (yada e-zine) sitesinin forumu olacak, şimdilik sadece test amaçli kullaniyorum. jeolojik bahsettiğin konuyu arastiracağim, çok sağol, eger olursa gerçekten de güzel olacak. Herkese birkez daha vakit ayırdığı için tesekkürler. ismailk |
|
Gönderen
antivitamin
on
16.03.2001
|
|
eline saglik blackinwhite
bu arada forum turkcelestirmek konusunda bayagi deneyim kazandin ![]() webderslerinin yarismalarini takip ediyor musun? ve zoque,sen katilmayi dusunuyor musun diye soracaktim uzun zamandir,vesile oldu ![]() |
|
Gönderen
blackinwhite
on
17.03.2001
|
Zoque'a hoşgeldiniz!