»
internet ve jeoloji
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce internetde bu tarz başvuru kaynaklarının yeri ne ? | |||
| Ben çok beğeniyorum! |
|
1 | 10.00% |
| Normal.. ilgimi çekmiyor |
|
7 | 70.00% |
| Ben katılmıyorum. doğruluğu onaylanmamış bilgiler verebilirler.. |
|
0 | 0% |
| Konuları bilmem ama site güzelse gezerim.. |
|
2 | 20.00% |
| Katılımcı: 10. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen akkoyun
30.05.2001 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
nikita
on
30.05.2001
|
|
tasarımı çok başarılı;yanlız renkler çok sade.griyle beyaz birleşince insanın biraz uykusu geliyor
![]() daha renkli olsa girenin de ilgisini çeker.zaten buraya genelde jeolojiyle ilgilenenler takılıyordur.Onlar için de içerik olarak çok doyurucu olmalı. tebrik ederim.güzel bir site...bu tip siteler daha değişik konularda da olsa ne hoş olurdu ![]() |
|
Gönderen
ScottJr
on
30.05.2001
|
|
Gif'ler yuklenirken hos bir sayfa cikacagi edasi yaratmakla beraber navigasyondaki ve sayfa genelindeki renk uyumsuzluklari cok bariz goruluyor.
1- Gri soft ve mat bir renktir, beraberinde kullanilacak renkler de ayni sekilde mat veya pastel oldugu zaman ziyadesiyle guzeldir=) 2-Tukenmez kalem mavisi ve ilkokuldaki kirmizi kalemin cizdigi renk birlikteligi sahsen benim gozumu rahatsiz ediyor, sanki amator havasi estirmis sayfada. Haricinde ne guzel olmus, eline saglik=) |
Zoque'a hoşgeldiniz!