Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Tasarımcının Mutfağı » Site Analiz(i) » Kişisel/Portfolyo Siteler » internet ve jeoloji

Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız.

Anket Sonuçlarını Göster: Sizce internetde bu tarz başvuru kaynaklarının yeri ne ?
Ben çok beğeniyorum! 1 10.00%
Normal.. ilgimi çekmiyor 7 70.00%
Ben katılmıyorum. doğruluğu onaylanmamış bilgiler verebilirler.. 0 0%
Konuları bilmem ama site güzelse gezerim.. 2 20.00%
Katılımcı: 10. Bu ankete oy veremezsiniz

Comment

LinkBack Review Tools
<!-- google_ad_section_start -->internet ve jeoloji<!-- google_ad_section_end -->
internet ve jeoloji
Gönderen akkoyun
30.05.2001
Değerlendirme
TasarımN/A
IçerikN/A
KullanışlılıkN/A
NavigasyonN/A
Yüklenme HızıN/A
0 users rated N/A% average

merhaba arkadaşlar,
sitem hakkında görünüş ve sistemler hakkında görüş almak istiyorum.

http://www.jeoloji.net/

saygılar,,,

Mehmet Günce Akkoyun
Gönderen nikita on 30.05.2001
tasarımı çok başarılı;yanlız renkler çok sade.griyle beyaz birleşince insanın biraz uykusu geliyor
daha renkli olsa girenin de ilgisini çeker.zaten buraya genelde jeolojiyle ilgilenenler takılıyordur.Onlar için de içerik olarak çok doyurucu olmalı.

tebrik ederim.güzel bir site...bu tip siteler daha değişik konularda da olsa ne hoş olurdu
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Gönderen ScottJr on 30.05.2001
Gif'ler yuklenirken hos bir sayfa cikacagi edasi yaratmakla beraber navigasyondaki ve sayfa genelindeki renk uyumsuzluklari cok bariz goruluyor.

1- Gri soft ve mat bir renktir, beraberinde kullanilacak renkler de ayni sekilde mat veya pastel oldugu zaman ziyadesiyle guzeldir=)

2-Tukenmez kalem mavisi ve ilkokuldaki kirmizi kalemin cizdigi renk birlikteligi sahsen benim gozumu rahatsiz ediyor, sanki amator havasi estirmis sayfada.

Haricinde ne guzel olmus, eline saglik=)
Gönderen akkoyun on 30.05.2001
evet

evet bu tepkileri daha öncedende almıştım ama benim gözüme hoş göründüğü için böyle bırakmıştım. renk önerileri olanları beklerim..

Mehmet Günce Akkoyun
Gönderen Gildor on 31.05.2001
Tasarım ve içerik oldukça iyi bende herkezin hemfikir olduğu açık gri nin gözü yorduğuna inanıyorum. Birde font olarak Times a bir türlü alışamadım.
Comment

Etiketler

jeoloji , internet

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 07:33.