»
En son tasarımımı; www.deepnaturetravel.com 'a yaptım
|
| Anket Sonuçlarını Göster: icerik ve tasarımı değerlendiriniz | |||
| İçerik: İyi - Tasarım : İyi |
|
2 | 20.00% |
| İçerik : Kötü - Tasarım İyi |
|
0 | 0% |
| İçerik : İyi - Tasarım Kötü |
|
4 | 40.00% |
| İçerik : Kötü - Tasarım Kötü |
|
4 | 40.00% |
| Katılımcı: 10. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen s_e_y_ya_h
15.06.2001 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
Tori-Amos
on
15.06.2001
|
|
hoşuma gitmeyen şeyler :
1. giriş introsunda kafadan, "doğayla" ve "buluşma" kelimelerinde, birincisinde ğ harfi ikincisinde de ş harfi olmak üzere font değişikliği var...
2. biri "Çevre Kirlenmesinin Kaçınılmaz Sonuçları" diyerekten başlayan mavi, diğeri de sarı tablelarda, fotoğraflar textlere yapışık duruyor... bir de sitenin genel mavi-beyaz tasarımına yine bu sarı background'lu table uymamış gibi geldi bana... 3. scroll'lu kısımı epey bir bekledim ama benden de kaynaklanıyor olabilir sorun... |
|
|
|
Gönderen
Passion
on
15.06.2001
|
|
bu sitenin daha önceden www.deepnature.org adresinde bulundurulmuş olma ihtimali var mı?
ve bu sitenin sorumlusu siz misiniz? |
|
|
|
Gönderen
s_e_y_ya_h
on
15.06.2001
|
|
Selam passion ve mihmandar ikinizin sorunuzuda cevaplıyım.
www.deepnature.org eski adresimiz Anc online denen web hosting firması yuzunden www.deepnaturetravel.com adresine tasınmak zorunda kaldık ayrıca icerik ve tasarımıda degistirdik. Artık bir gezi sitesinden cok baslı basına bir portal oldu ve daha da gelisecek.. mihmandar kardess siteyi begendigin icin cok saol.. sitenin olayını iyi anlamısın deep yorum ) cok ii ya.. site tamamen yenilendi. icerik tam anlamıyla bitmedi ama 1 ay surdu tum tasarım ve icerigin hazırlanması. Webmasterlıgını ben yapıyorum sitenin ama deeplife bolumunde her konunun bir editoru var.. Onlar arastırıyorlar ve bende site tasarımını yapıyorum... Böyle iste bizim olay... |
|
|
|
Gönderen
Passion
on
15.06.2001
|
|
Uzun süredir sizden istemediğim e-postalar geliyor. Eminim ki forumda başkalarına da geliyordur. Lütfen spam mail yollama. Bir sürü insana yollanıyor ve ben istemiyorum sürekli gezi haberlerini almaktan. Yok şu şu kadar, yok bu bu kadar. Banane kardeşim. Para ver yap reklamını sitelerde. Sitenizi bir kez bile ziyaret etmedim. Sadece adres aklımda kalmış. Hâlâ da ziyaret etmedim, etmeyeceğim de.
|
|
|
|
Gönderen
fireblade
on
16.06.2001
|
|
› Bence o kadar kaliteli bir sayfa olmamış ama yinede idare eder...
› O ortadaki scroll böLümünde bulunan veezy ' nin imagelerini silersen daha iyi olabilir › Ayrıca renk seçiminde biraz daha dikkatli olmalısın.Birbiriyle uyumlu ve birbirine yakın renkler seçmeLisin... [ ELLerine SağLık ] |
|
|
|
Gönderen
Passion
on
16.06.2001
|
|
Merhabalar,
Bu özel bir mesajlaşma sisteminden bir mesaj; mail adresin nedir listeden cıkarayım. mail adresini belirtirsen mail gelmeyecek Gönderen: s_e_y_ya_h Aslında bunu düşündüm. Sonuçta özel bir mesajdı ve yayınlanması ne kadar doğruydu? Kişiye yapılan saygısızlık. Ama s_e_y_ya_h'ın o kadar kişiye haksız yere e-posta göndermesi gibi affedilemeyecek bir saygısızlığı yaptıktan sonra bunun yanında hiç kalır. Bir de siteni ziyaret etmedim ama bu şekilde haksız reklam yapmayı normal düşünce yapısı olarak algılayan bir kişi zannımca ortaya kaliteli bir iş çıkartamaz. Sadece bana değil, hiç kimseye gönderme!! |
|
|
|
Gönderen
s_e_y_ya_h
on
16.06.2001
|
|
sayın passion listeden cıkarıldınız. Ayrıca mail listemizde öyle herkes yer almıyor turlarımıza katılmış veya mail liste uye olmak isteyenler yer alıyor. Bir sekilde mailiniz listemizde yer alıyor ama nereden eklendiginizi bulamadım. reklam isine gelincede neyin reklamını yapcam ben burda kac kisi giriyorki ve her gelen sanki doga yuruyusu yapıyormu. Bizim belli bir musterimiz var zaten. Öyle herkeside turlara kabul etmiyoruz zaten. İlanlarımız Gezi dergilerinde yer alıyor zaten. Ben bu forumlara sadece tasarımını yaptıgım sayfaları belirtiyorum. İster girersin ister begenmessiin git ozaman baska konulara gir zorlamı sokuyorum kardes buraya...
|
|
|
|
Gönderen
Passion
on
16.06.2001
|
|
Bir de üste çıkmaya çalışıyorsun. Besbelli internetten toplanmış e-posta adresim ve benim gibi bir sürü mağdur insanın. Hiçbir şekilde gezinize katılmadım ya da hiç bir sitede gezi haber listesine üye olmadım.
Bunu kabul ettiniz zaten. Bundan sonra da sizinle ya da sitenizle hiçbir işim, ilişiğim olmayacak. Umarım daha fazla rahatsız edici e-posta gelmez. |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!