|
Gönderen oky
19.06.2001 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
s_e_y_ya_h
on
19.06.2001
|
|
Daha onceden de siteni ziyaret etmisitim. bu yeni tasarımın ve iceriklerin cok daha iyi olmus ellerine saglık.. Konularında cok ilgincç olmuşs sen de benim gibi metallica sınız ona da sevindim benim metallica sayfamda http://go.to/metallica bakarsın.. Futbol bölümüde bana gore en iyisi olmuşş...
|
|
Gönderen
Z o l t i [ X ]
on
19.06.2001
|
|
Diğerine göre bu daha güzel olmuş . Hem yer çok kısıtlıydı (önceden) . Kutlarım Güzel olmuş . Niye linkleri hala aynı pencerede açtırmakta israr ediyorsun anlamadım
Vede menudeki tavsiyem image map kullanman . Üstüne yazı yazıyorsun onlara link veriyorsun . Oysaki resme yazıyı yazıp image map ile link versen daha güzel gözükür ... |
|
Gönderen
soul
on
19.06.2001
|
|
benim en çok hoşum a giden alttaki "kara liste - futbol" vs. yazan menü tarzı oldu bence çok iyi olmuşl nedense çok hoşuma gitti (hover efektinin yerinde kullanımı)
ancak hoşuma gitmeyen bir konu ise üstteki ve alttaki vs. büyük küçük harf kombinasyonlu yazılar... Bence olmamış basit durmuş bu tip bir şey istiyorsan karmaşa oluştur parçala yazıları değiştir farklı bir font kullan bence.. bir de oky logosuy bana sanattan bayağı bir uzak gibi geldi.. Ama genel olarak hoşi bir havası var sitenin. Kara - listenibn giriş tasarımı özel olarak hoşluma gitti ama içeriği bana kötü geliyor (yani olay bence gereksiz) Metallica içeriği az ve bilinen (zaten bu konuda çok complex siteler mevcut bunlar yanında ekstrası olmadan komik kalıyor) Furbol kısımı ilgilenmediğim bir konu ve tasarımı da kötü menü belirsiz ve takım isimlerindeki farklı renk esprisi çooook kötü 3. sınıf gazeteler gibi olmuş ![]() Herneyse o kadar laf ettim kusura bakma ![]() |
|
Gönderen
console
on
19.06.2001
|
|
hmm
Tasarım çok hoş. Özellikle şu bazı yerlerde spreyle boyanmış görüntüsü var ya yer yer çok iyi görünmüş. renk seçimi yerinde. Düzen var. Futbol ve metallica ile ilgilenmesem de beğendim. Kara Liste hoşuma gitti. Shockhaber 'e bi uğra bak uyar
Tam karaliste kıvamı...Eline sağlık... |
|
Gönderen
oky
on
19.06.2001
|
|
zoque :: Aslında gerçekten de öncekisi daha bi derli topluydu ancak yeni bölümler eklemek istedim ve mecbur kaldım büyütmeye. Buna pararlel olarak da biraz daha karışıklık sözkonusu oldu tabi
soul :: Evet haklısın aslında benim başlarda hoşuma gitmişti ama zamanla iyi olmadığını anladım o büyük harfli küçük harfli yazıların. Düzeltmeyi düşünüyorum. logo için söylediğin de doğrudur, sonuçta ben sanatçı değilim öyle değil mi? KaraListe ise zaten bir mizah bölümü, mizahta da "gereklilik" gerekli değildir bence.. madrix :: Yorumların için saol. Shockhaber'e baktım güsel gibi ![]() |
Zoque'a hoşgeldiniz!