»
girişi bana göre etkileyici
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen
arap_kadri
on
27.07.2000
|
|
yok ya sanırım bir problem vardı
o kadar da yavaş açılmıyordu... neyse flashlada yapılabilirdi ama stüdyo kısmında iyi flsahlar var |
|
Gönderen
arap_kadri
on
28.07.2000
|
|
kimsenin dikkatini çekmedi galiba en iyisi konuyu kapatmak
...------------------ B.Erdem DEDEOGLU |
|
Gönderen
JarusaLem
on
28.07.2000
|
|
evet giris hos daha guseli sitenin oturtuldugu tasarim hos
fasla benzeri yok,, gene burda dhtml ile layer konusturulmus ![]() dhtml ile neler yapilabilecegini gormek icin http://www.htmlguru.com adresine gitmenizi oneririm..mukemmel bir sayfa.. ------------------ JarusaLem Selam ve sevgilerle |
|
Gönderen
arap_kadri
on
28.07.2000
|
|
siteyi gezdim
çok güzel (tabi sadece görsel açıdan bahsediyorum... içeriğe hiç bakmadım) şimdi yeni yeni sorular baş gösteriyor 1 DHTML nedir. 2. DHTML java script ile ortak yanları varmıdır... 3. DHTML ile bir sayfa yapabilmek için ne gibi editörlere veya programlara ihtiyaç vardır. TEŞEKÜRLER!!! |
|
Gönderen
JarusaLem
on
28.07.2000
|
|
Selam Arap_kadri;
Bildigim kadariyla DHTML: Dinamic HTML, HTML nin HTML 4.0 versiyonundan sonra cikarilmis olan ve HTML ' ye dinamic ozellikler katilmis olan surumu; en buyuk farki tabaka kavrami yani Layer; Eger photoshopla biraz aran var sa layer ( tabaka ) kavramini kolaylikla anlarsin,, Normal HTML de tek tabakadir..Yani Paint gibi DHTML ile Photoshop gibidir..yapacaklarini tabakalar bolerek istedigini yapabilirsin ve tabakalara cesitli unsurlar ekleyebilirsinz ( hareket vb. ) JavaScriptle ortak yanlarini olup olmadigini bilmiyorum, Ama layer da JavaScript kullanabiliyorsun,, DHTML li sayfa yapabilmek icin su an benim bildigim ve kullandigim, Dreamwaver var,,Tabaka ile yani layerlarla cok kolaylikla bir seyler yapabilirsin Dreamwaever da,,DHTML hakkinda bildiklerim bu kadar,daha fazlasini bilen arkadaslar mutlaka vardir.. http://members.dencity.com/microweb ( turkce bir site, dhtml ve tabaka kavramini guzel anlatmis ) www.bratta.com ( Zoque abi verdi bu adresi ) www.harmanyeri.com ( Yenilikler bolumunda DHTML ornekleri var. ) iyi gunler ------------------ JarusaLem Selam ve sevgilerle |
|
Gönderen
arap_kadri
on
29.07.2000
|
|
teşekürler jarusalem...
umarım birşeyler kapar sergilemeye çalışırız |
Zoque'a hoşgeldiniz!