»
Yeni bir Oyun Sitesi kurduk...
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen
oxygene
on
26.08.2001
|
|
Kalite...
Merhabalar;
İlk olarak gözüme ana sayfaya geri dönüş linki olmaması batar gibi oldu hatta hemen gidip bu kadar iyi eleştiri içinde çıkıntılık yapıp yazıyım dedim ama biraz bakınınca onuda buldum ( sağ üst köşede ev iconu ) Gördüğün en orjinal tasarımlardan biri... Bir eksik bulamadım şahsen herşey yerli yerinde. Gerçekten çok hoş ve yormayan bir dizayn. Allah güncellemelerde kolaylık versin! Başarılar... Sevgilerle; D.can Kanat |
|
Gönderen
[GÓGÒ]¹º¬»
on
28.08.2001
|
|
oyunla alakam yoktur ... ondan bu konuya bakmamıştım ... ama bi bakayım dedim ... açık söyleyeyim baktığıma değdi ...
design olarak çok hoş içerik olarakta gözükenlere göre gayet başarılı bir iş çıkarmışsınız ... tebrikler ... ufacık bir hata gördüm ama ARA yerinin ordan asagiya inen kablolar kopuk ve üstteki ara yeride bi acayip görüntü bozukluğu var ... düzeltebilirsen iyi olur ... saygılar, başarılar ... |
|
Gönderen
burakde
on
30.08.2001
|
|
Benim bilgisayar oyunlarına düşkünlüğüm çewremdeki bir çok insan tarafından bilinir. Bu yüzden de internette bol bol oyun sitesi gezerek yeni yeni bilgiler kapmak isterim ama artık bence bundan böyle gezmeme pek gerek kalmayacak çünkü bu site benim her işimi göreceğe benziyor.
Yukarıda da belirtmek istediğim gibi internette belki milyonlarca oyun sitesi war ama tasarım ve TÜRKÇE içrek bakımından en iyisi bu site ne yalan söyliyeyim .......... ![]() |
|
Gönderen
cumhuriyetim
on
18.10.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: Yeni bir Oyun Sitesi kurduk...
Bende amator ASP wep tasarımla uğraşıyorum. Fakat sizin verdiğiniz adres acılmıyor.Doğal olarak yorum yapamayacağım:
![]() |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
darkset
on
19.10.2007
|
|
6 sene önce bıraktığım bu mesaja şimdi bir mesaj gelmesi çok komik olmuş. "Üye olduğunuz foruma bir mesaj" var diye bir mail gelmese hiç haberimde olmayacaktı zaten, unutmuştum bile bu mesajı
Sayende nostalji oldu valla. Yanlız 6 yıl önceki bir mesaja da, o siteyi açamıyorum demende ilginç olmuş. Biraz normal bir durum sanki ![]() |
|
Gönderen
"aLiKaYHaN"
on
20.10.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Mutlaka yorum yapılmak isteniyorsa buyrunuz: http://web.archive.org/web/200109260...w.hitoyun.com/
![]() Ben de sitenin o halindeki oyunları görünce nostalji yaşadım. Bir de haber dikkatimi çekti 26 Eylül 2001'deki versiyonda: "PlayStation3 yolda!" Yolu biraz uzun olmuş anlaşılan. ![]() |
|||||||||||||||||||||
Zoque'a hoşgeldiniz!