|
Gönderen storm
24.09.2001 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
Atlantis
on
24.09.2001
|
|
eline sağlık site hoş gözüküyor.
fikirlerİM: girişteki damla güzel durmuyor, yani kenarları falan biraz kalın gibi bir de altındaki beyazlık-yansıma oluyor galiba- çok fazla, sanki chrome efekti verilip overlay'lanmış bir layerla daha güzel durabilecek gibi, (aslında pek de önemli birşey değil )Epigramda: örnek albert einstein 'in üç sözünü yazmışsın. birincisi için bir başlık( sözün sahibi) yazdıktan sonra diğer ikisi için niye ayrı bir başlık koydun anlamadım. herhalde gözünden kaçmış. başka tuhaf birşey göremedim ![]() tebrikler. |
|
Gönderen
Z o l t i [ X ]
on
24.09.2001
|
|
mouse'un arkasından dolaşan olayın modası yıllar önce geçtiğini hatırlıyorum
![]() Düşen damlacık çok kalitesiz gözüküyor . Epigram bölümünde scroll olayını yapmışsın fakat %25 bölümü (beyaz olan yer) boşda kalıyor . yazıları oraya dağatsan daha iyi olur . Aşşağıdaki counter'ın yeşil çizgisi güzel durmamış . Mavi olsaymış site ile bütünlük kazandırırmış ![]() Tasarım bakımından yapılmış fazla birşey yok . Başarılar |
|
Gönderen
aboo
on
25.09.2001
|
|
Sanki o damla ...
Evet bana ışık üniversitesinin kapaklarında kullandığı su ve damlayı hazıtlattı. Gerçi heryerde var bunlardan ama direk o aklıma geldi.
Bence her bölüm yeni sayfada açılmamalı. Yani tek pencereye işi bitirmek daha iyi olaiblirdi ama bu siteyi baştan yapmak demek olur ki gereksiz. Böle de güzel. Başarılar |
|
Gönderen
Loco
on
25.09.2001
|
|
1. whois bölümünde arka plan resmi geçenlerde aftermath'de adresi geçen bir kişinin çalışması, herhangi bir izin almadan koymanın doğru olacağına inanmıyorum.
2. her yeni sayfa pop-upta açılıyo.. alternatif bir yol düşünmelisin bence. 3. su damlası olayına katılıyorum. 4. tasarım olarak yeni bir şey yok. senin dediğin gbi, yenisin, pratiğe ihtiyacın war. 5. cranberries alternative çalar, rock değil ![]() 6. başarılar. |
|
Gönderen
Se7en
on
25.09.2001
|
|
hi
İlkönce şunu söylemek isterim ki site oldukça sağde bir tasarıma sahip.
Su damlası zaten birçok yerde göze çarpan bir imaj. Ayrıca düşük byte li bir indexde , yazıların optimizasyonu oldukça düşük. Popuplar açılıyor ve her bir popup pencerenin içeriği birbirinden çok farklı tarzlarda hazırlanmı. İlk bakışda bir navigsayon sistemiyle karşılaşacağını uman ziyaretçi hayalkırıklığına uğruyor. ( benim gibi ) Sonuç olarak indexdeki sağdelik ek sayfalarda yok ve bir bütünlük sağlanamamış. |
|
Gönderen
supx
on
26.09.2001
|
|
Olacak olacak
![]() Storm yanlız biraz hız ver işlere bence mumy den sonra arayı soğuttuğun için böyle oldu galiba... Tasarım açısından yorum yapmayacağım çünkü zamanla düzelecektir ama mumyde de bu sitede de fark ettiğim bir olay var en azından farklı içerik sağlamaya çalışıyorsun en azından ben mumydden öyle hatırlıyorum... |
Zoque'a hoşgeldiniz!