Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Tasarımcının Mutfağı » Site Analiz(i) » Kişisel/Portfolyo Siteler » rain v1 [ ]

Comment

LinkBack Review Tools
<!-- google_ad_section_start -->rain v1 [ ]<!-- google_ad_section_end -->
rain v1 [ ]
Gönderen storm
24.09.2001
Değerlendirme
TasarımN/A
IçerikN/A
KullanışlılıkN/A
NavigasyonN/A
Yüklenme HızıN/A
0 users rated N/A% average

merhaba
sonunda sitemi tamamladım

yorumlarınızı bekliyorum

http://www24.brinkster.com/rainv1/

.
..
...
Gönderen Atlantis on 24.09.2001
eline sağlık site hoş gözüküyor.
fikirlerİM:
girişteki damla güzel durmuyor, yani kenarları falan biraz kalın gibi bir de altındaki beyazlık-yansıma oluyor galiba- çok fazla, sanki chrome efekti verilip overlay'lanmış bir layerla daha güzel durabilecek gibi, (aslında pek de önemli birşey değil )

Epigramda: örnek albert einstein 'in üç sözünü yazmışsın. birincisi için bir başlık( sözün sahibi) yazdıktan sonra diğer ikisi için niye ayrı bir başlık koydun anlamadım. herhalde gözünden kaçmış.
başka tuhaf birşey göremedim
tebrikler.
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Gönderen storm on 24.09.2001
tekrar merhaba
yorumun için teşekkür ederim
epigram bölümünü tekrar bi gözden geçirdim, sanırım hata kalmadı ().

...
..
.
Gönderen Z o l t i [ X ] on 24.09.2001
mouse'un arkasından dolaşan olayın modası yıllar önce geçtiğini hatırlıyorum

Düşen damlacık çok kalitesiz gözüküyor .

Epigram bölümünde scroll olayını yapmışsın fakat %25 bölümü (beyaz olan yer) boşda kalıyor . yazıları oraya dağatsan daha iyi olur .

Aşşağıdaki counter'ın yeşil çizgisi güzel durmamış . Mavi olsaymış site ile bütünlük kazandırırmış

Tasarım bakımından yapılmış fazla birşey yok .

Başarılar
Gönderen storm on 24.09.2001
ikinize de teşekkürler

ama ben daha çok .. daha çok yorum istiyorum

ben zaten bu tasarım işinde yeniyim
olcak zamanla

...
..
.
Gönderen aboo on 25.09.2001
Sanki o damla ...

Evet bana ışık üniversitesinin kapaklarında kullandığı su ve damlayı hazıtlattı. Gerçi heryerde var bunlardan ama direk o aklıma geldi.

Bence her bölüm yeni sayfada açılmamalı. Yani tek pencereye işi bitirmek daha iyi olaiblirdi ama bu siteyi baştan yapmak demek olur ki gereksiz.

Böle de güzel.

Başarılar
Gönderen Loco on 25.09.2001
1. whois bölümünde arka plan resmi geçenlerde aftermath'de adresi geçen bir kişinin çalışması, herhangi bir izin almadan koymanın doğru olacağına inanmıyorum.

2. her yeni sayfa pop-upta açılıyo.. alternatif bir yol düşünmelisin bence.

3. su damlası olayına katılıyorum.

4. tasarım olarak yeni bir şey yok. senin dediğin gbi, yenisin, pratiğe ihtiyacın war.

5. cranberries alternative çalar, rock değil

6. başarılar.
Gönderen uakyol on 25.09.2001
Alıntı:
Gönderen: Loco
[

5. cranberries alternative çalar, rock değil
[/b]
Cranberries rock da caliyor sayilabilir, bana hep rock kelimesine dunyayi sigdirabilirim gibi gelmistir.

Gönderen Se7en on 25.09.2001
hi

İlkönce şunu söylemek isterim ki site oldukça sağde bir tasarıma sahip.

Su damlası zaten birçok yerde göze çarpan bir imaj.

Ayrıca düşük byte li bir indexde , yazıların optimizasyonu oldukça düşük.

Popuplar açılıyor ve her bir popup pencerenin içeriği birbirinden çok farklı tarzlarda hazırlanmı.

İlk bakışda bir navigsayon sistemiyle karşılaşacağını uman ziyaretçi hayalkırıklığına uğruyor. ( benim gibi )

Sonuç olarak indexdeki sağdelik ek sayfalarda yok ve bir bütünlük sağlanamamış.
Gönderen supx on 26.09.2001
Olacak olacak

Storm yanlız biraz hız ver işlere bence mumy den sonra arayı soğuttuğun için böyle oldu galiba...

Tasarım açısından yorum yapmayacağım çünkü zamanla düzelecektir ama mumyde de bu sitede de fark ettiğim bir olay var en azından farklı içerik sağlamaya çalışıyorsun en azından ben mumydden öyle hatırlıyorum...
Comment

Etiketler

rain

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 15:48.