Zoque.Forum
»
site analiz(i)'nde yer verilecek siteler ile ilgili..
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen cihangir
16.11.2001 |
|||||
|
|||||
|
|
|||||
|
Gönderen
blackinwhite
on
13.12.2001
|
|
|
Alıntı:
burdaki tasarımcıların seslerinin daha geniş kitlelere yayılmasına yardımcı olur. ![]() |
|
|
Gönderen
ROMANSMAC
on
14.12.2001
|
|
Çok güzel olur elbette ama... :)
Çok güzel olur ama...Amica'nın ağırlıklı olarak yöneldiği konu Kadınların ilgilendiği konular.Herhangi bir eğlence sitesini falan tanıttığında olabilir ancak bir forum sayfasını tanıttığında yada arama motorunu defila haberlerinin altında nasıl durur bilmiyorum
Bu arada yanlış anlama elbette dediğim gibi büyük kitlelere ulaşmak yolunda bir çok arkadaşımızın sitesine yardımcı olabilirsin ayrıca aramızdan birininde böyle bir dergide yazması hoş.Aslında aramızda bayağı bir yazısı dergilerde çıkan var sanırım.Benim bile çıktı bir iki kere.Aslında düzenli olarak yazan arkadaşlar mütevazilik adına kendilerini gizlemeselerde kimin nerde ne yazı yazdığını bilsek hem gurur duyarız hemde sitelerimiz konusunda öncelikli olarak onlarla kontak kurarız.Bu arada başarılar diyeim sanada ... |
|
Gönderen
Umut Güncan
on
14.12.2001
|
|
Ewet iyi olur bencede ama belki konu ile ilgili değil ama bir sorum olucak bir takım çalışmasına giripte hiç meaj bırakmadan ayrılan kişiler olursa ben böyle bir siteyi nasıl yapıcam black in white???
|
Zoque'a hoşgeldiniz!