»
www.detone.net hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var.
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
| Anket Sonuçlarını Göster: Tasarım Nasıl? | |||
| İyi |
|
24 | 88.89% |
| Kötü |
|
3 | 11.11% |
| Katılımcı: 27. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
|
|
|
Yer: İzmir
|
www.detone.net hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var.
bugün upload ettim. Tasarım daha çok taze. www.detone.net hem çalışması, hem tasarım hem de olması gerekenlerle ilgili yorumlarınıza...
|
|
Gönderen
ascii
on
17.02.2002
|
|
www.detone.net
Eleştirilerinizin çoğunu dikkate alarak hazırladığım yeni halini görmek için ve yeni eleştirilerde bulunmak için
www.detone.net Film ve resim linkleri çalışmıyor. Yanlışlıkla tıklarsanız backspace e basın. ![]() tekrar teşekkürler. |
|
Gönderen
ascii
on
28.01.2004
|
|
Re: www.detone.net hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var.
arkadaşlar enson yazılıp çizilenlerden sonra ben siteyi bir daha yaptım. Hatta baya oldu ancak burada eleştiriye açmayı biraz ihmal ettim sanırım. Yeni tasarımı hakkında yeniden yorumlarınızı merakla beklerim.
www.detone.net |
|
Gönderen
KheLL
on
28.01.2004
|
|
Re: Hoş
Bende grup hakkında yorum yapayım. Detoneyi daha önce egede şenliklerde ve bornovada dungeon'da dinlemiştim. Grup bana kalırsa çok iyi. Esasında mp3'lerin arasında arapsaçı olsaydı bana daha iyi olur gibi geldi.Tasarım için iyi oy attım.Zaten olumsuz eleştiri yok gibi.
|
|
Gönderen
hiGS
on
28.01.2004
|
|
gerek seçilen renk gerekse sol tarafta seçilen image'ler gerçekten çok kaliteli yapmış siteyi.
İçerikte bir grup sitesine yakışır bir şekilde olmuş. Fakat afişler koyulmamış onlarıda merak ettim doğrusu. Birde chat bölümünü üyelikli yapmanın sebebi nedir? |
|
Gönderen
ascii
on
28.01.2004
|
|
Sağolun. Yanıtliyim. Popüler barlarda popüler müzik yapınca seven kadar sevmeyende olabiliyor. Gelen maillerden biliyorum bunu. Chat daha yapım aşamasındayken bile girip isimsizce ve nedensizce küfür edip giden bir yığın guest oldu. chat'e girip çıkmayı gerçekten isteyen insanlarla detoneyle ilgilenecek vakti olmayan insanları azda olsa ayırmak için ufak ve anlamsız bir üyelik yaptım. Birde genellikler insanların aynı nickle girmesini bi nebze sağlamak için.
|
|
Gönderen
gravity
on
30.01.2004
|
|
Güzel güzel ben çok beğendim siteyi. Eski halini bilmiyorum ama şu an eleştirecek pek birşey görünmüyor. Sadece mp3 ve Chat başlıkları, klasik, hit toplama peşindeki chat sitelerini andırıyor. Mesela Mp3 yerine "besteler" falan gibi bir başlık değişikliği daha açıklayıcı olur. Buradan okumasam o bölümlere bakmayacaktım. Onun dışında gayet güzel ve şık bir tasarımı var.
Detone'yi de severek dinledik uzun zaman BeriBlues Bar'da. İzmirin en iyi ve eğlenceli gruplarındandır kendileri. Siteyi hazırlayan arkadaşla da yine aynı barda tanışmıştık. Kendi siteni de en kısa zamanda yayına sokmanı bekliyoruz. Tebrikler, başarılar dilerim... |
Zoque'a hoşgeldiniz!