Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Tasarımcının Mutfağı » Site Analiz(i) » Kişisel/Portfolyo Siteler » www.detone.net hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var.

Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız.

Anket Sonuçlarını Göster: Tasarım Nasıl?
İyi 24 88.89%
Kötü 3 11.11%
Katılımcı: 27. Bu ankete oy veremezsiniz

Comment

LinkBack Review Tools
Old 12.01.2002  
ascii

Yer: İzmir
www.detone.net hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var.

bugün upload ettim. Tasarım daha çok taze.

www.detone.net

hem çalışması, hem tasarım hem de olması gerekenlerle ilgili yorumlarınıza...
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Gönderen ascii on 17.02.2002
www.detone.net

Eleştirilerinizin çoğunu dikkate alarak hazırladığım yeni halini görmek için ve yeni eleştirilerde bulunmak için
www.detone.net

Film ve resim linkleri çalışmıyor. Yanlışlıkla tıklarsanız backspace e basın.

tekrar teşekkürler.
Gönderen ascii on 13.05.2002
artık film ve resim linkleride çalışıyor.
Gönderen ascii on 28.01.2004
Re: www.detone.net hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var.

arkadaşlar enson yazılıp çizilenlerden sonra ben siteyi bir daha yaptım. Hatta baya oldu ancak burada eleştiriye açmayı biraz ihmal ettim sanırım. Yeni tasarımı hakkında yeniden yorumlarınızı merakla beklerim.
www.detone.net
Gönderen sahip on 28.01.2004

gayet güzel olmuş...renkler , linkler sayfa açılımları hepsi güzel bence... sadeliği de ...
tebrik ederim.
Gönderen KheLL on 28.01.2004
Re: Hoş

Bende grup hakkında yorum yapayım. Detoneyi daha önce egede şenliklerde ve bornovada dungeon'da dinlemiştim. Grup bana kalırsa çok iyi. Esasında mp3'lerin arasında arapsaçı olsaydı bana daha iyi olur gibi geldi.Tasarım için iyi oy attım.Zaten olumsuz eleştiri yok gibi.
Gönderen hiGS on 28.01.2004

gerek seçilen renk gerekse sol tarafta seçilen image'ler gerçekten çok kaliteli yapmış siteyi.
İçerikte bir grup sitesine yakışır bir şekilde olmuş.
Fakat afişler koyulmamış onlarıda merak ettim doğrusu.
Birde chat bölümünü üyelikli yapmanın sebebi nedir?
Gönderen ascii on 28.01.2004

Sağolun. Yanıtliyim. Popüler barlarda popüler müzik yapınca seven kadar sevmeyende olabiliyor. Gelen maillerden biliyorum bunu. Chat daha yapım aşamasındayken bile girip isimsizce ve nedensizce küfür edip giden bir yığın guest oldu. chat'e girip çıkmayı gerçekten isteyen insanlarla detoneyle ilgilenecek vakti olmayan insanları azda olsa ayırmak için ufak ve anlamsız bir üyelik yaptım. Birde genellikler insanların aynı nickle girmesini bi nebze sağlamak için.
Gönderen gravity on 30.01.2004

Güzel güzel ben çok beğendim siteyi. Eski halini bilmiyorum ama şu an eleştirecek pek birşey görünmüyor. Sadece mp3 ve Chat başlıkları, klasik, hit toplama peşindeki chat sitelerini andırıyor. Mesela Mp3 yerine "besteler" falan gibi bir başlık değişikliği daha açıklayıcı olur. Buradan okumasam o bölümlere bakmayacaktım. Onun dışında gayet güzel ve şık bir tasarımı var.

Detone'yi de severek dinledik uzun zaman BeriBlues Bar'da. İzmirin en iyi ve eğlenceli gruplarındandır kendileri. Siteyi hazırlayan arkadaşla da yine aynı barda tanışmıştık. Kendi siteni de en kısa zamanda yayına sokmanı bekliyoruz.

Tebrikler, başarılar dilerim...
Gönderen EAN on 30.01.2004

Detone'yi dinlemedim hiç

Ama site gerçekten amacına uygun ve güzel.

Ellerinize sağlık.
Comment

Etiketler

ihtiyacim , yorumlariniza , hakkinda , wwwdetonenet

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 13:15.