»
www.detone.net hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var.
|
| Anket Sonuçlarını Göster: Tasarım Nasıl? | |||
| İyi |
|
24 | 88.89% |
| Kötü |
|
3 | 11.11% |
| Katılımcı: 27. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen ascii
12.01.2002 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
ZORBA
on
12.01.2002
|
|
Genel olarak hoşuma gitti ancak bir kaç eksik noktayı belirteyim
Sayfanın giriş kısmına ( sayfanın yüklendiği kısım) title yazılmamış sayfa 800*600 çözünürlük için ideal değil yükleniyor sayfasınd allta kaydırma çubuğu çıkıyor ayrıca ana sayfada 800*600 de alttaki link menüsü gözükmüyor. Son olarakta içerik kımı çok dar biraz geniş olsa daha iyi olur diye düşünüyom. Ama genele anlamda iyi ellerine sağlık |
|
Gönderen
ascii
on
12.01.2002
|
|
Teşekkür ederim.
Sol tarafta üzerinde gitar olan resmi büyük tutmamın nedeni yüksek çözünürlüklerde tasarımın dengeli görünmesi. İlk amacım Explorer'in araç çubuklarının kapalı olduğu bir pencerede göstermekti sayfayı. Ebatları buna göre ayarlamıştım, daha sonra bu kullanımın bir çok kişi tarafından tercih edilmeyen tasarımlar sınıfına girdiğini öğrenip vazgeçtiğimde 800x600 için ideal olamıyacağını biraz göze aldım.. Halbuki bende takıntıdır bütün çözünürlüklerde görünsün isterim.
En yakın zamanda düzenliyeceğim. İçerik kısmını ufak bırakmamın nedeni ise comment menüsündeki "buraya" linkindeki gibi içerikleri daha çok kullanacak olmam. Ana menüde yer alacak olan metnim ve içeriğim çok az. Onu çok göstermek için sıkıştırmak iyi bir çözüm gibi bence. Bu arada siteye koyacağım film için ücretsiz ve çok yavaş olmayan bir alan var mı? |
|
Gönderen
cybercatNY
on
12.01.2002
|
|
tebrikler
bence gayet hos bir tasarim olmus.
tek tavsiyem, farkli cozunurluklere dikkat etmen. gayet begenerek ziyaret ettim. |
|
Gönderen
siegfried
on
13.01.2002
|
|
renkler güzel durmuş hakkaten.. sitenin konumuda iyi.. yani herşey yerinde bence tam duruyo.. yalnız şu metin bölümü biraz küçük olmuş sanki. orası biraz daha büyüse, daha iyi olabilir sanki..
ayrıca girmişken bide mp3 indiriyim dedim.. moryazma'yı indirdim ve hakkaten çok beğendim.. hafif kurban tarzı, gerçekten iyi olmuş.. yalnız mp3ler niye 40 kbps onu anlayamadım.. biraz daha kaliteli yapsanız olmaz mı? eyvallah.. |
|
Gönderen
pit
on
19.01.2002
|
|
Hoş
Oldukça hoş bir tasarım. bence farklı çözünürlüklere görede belli bir standart tutturulusa daha hoş olur.
JavaOnline |
Zoque'a hoşgeldiniz!