|
Gönderen tweaker
20.01.2002 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
soulburn
on
21.01.2002
|
|
selam,
tasarım gayet güzel.renk konusuna gelince benim hoşuma gitti.sitenin yüklenme hızıda benim makinada gayet normal. yanlız bi önerim olucak;mouseover objeleri onLoad="MM_preloadImages(klasorun/resmin.gif')" gibi body ye koyarsan menude 1-2 saniyelik bekleme olmaz.sourcea bakmadım ama bende bekleme oldu. kolay gelsin.. |
|
Gönderen
Z o l t i [ X ]
on
22.01.2002
|
|
selam Kerim ...
site bayadır açık , buzamana kadar sitenin 4 tane falan versiyonunu yapmanı bekliyordum ama kişisel sebeplerin oldugundan eminim içeriğinde en kısa zamanda bitmesini temelli ederim giriş sayfası güzel olmuş . sitenin tasarımı çok güzel . çok temiz çalışma yapmışsın . menudeki yazıların opacity sini biraz düşürseydin daha iyi olurdu . ayrıca bütünlük sağlamak için kodlara "scroll=auto" iyi giderdi HTML olarak yazdığın yazıların size ını 1 yapsaydın daha hoş olurdu . . .genel olarak güzel olmuş , ellerine sağlık görüşmek üzere , kendine iyi bak |
|
Gönderen
tweaker
on
23.01.2002
|
|
Saol Arda,
Haklısın site uzun zamandır açık, içeriğin birazını ottuturunca yayınladım forumda. Eskisi gibi bu işlerle çok uğraşamamamın sebebi... haklısın biraz kişisel sebebler ![]() Yanlız şunu anladım, uzun süre ara verince bu işlere (özellikle benim gibi 8 ay kadar... ) bayaı unutuyor insan... Yavaş yavaş yeniden işlere ısınmaya başladım. Ne kadar özlemişim bu tasarım işlerini. ![]() Ama bir sitenin bir kaç versiyonunu yapmak yerine birkaç tane site yapmayı tercih ederim. İki projem daha var yayınlıycağım İçeriği de en kısa zamanda tamamlıycam, söz ![]() Not: Yakında sitemiz kuruluşundan Uludağ ve Kartalkaya'ya günübirlik board organizasyonları düzenlenicektir. İlgilenenlere... |
Zoque'a hoşgeldiniz!