|
Gönderen K@mK@t
05.02.2002 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
doubt
on
05.02.2002
|
|
siten daha önce de foruma konu olmuştu sanırım. zoque'nin eski tasarımındaki rollower ile ilgili sayfalarından dolayı. uzun zaman oldu, yanlış hatırlamıyorsam tasarımı değişmiş o günden bu güne.
içerik olarak fazlasıyla tatmin edici bir kaynak olmuş. tasarım olarak da rahatsız eden bir unsur bulamadım. herşey olması gerektiği gibi. sadece sayfanın altında kullandığın <hr> yazılara ortalı değil ve mümkünse başka renk ver. eline, beynine sağlık. Sonradan farkettim 16. Konu site Kontrolü ve yayınlama'da kırık link var. |
|
Gönderen
K@mK@t
on
05.02.2002
|
|
yazının altındaki <hr> aslında hücreyi tam olarak kablıyor. Onun için birşey yapamam. Ancak görüntüyü düzeltmek için layerı yana alsam bu kez satırlardaki ilk kelimlerin okunmasında problem olacağından öylecek kaldı.
Verdiğin moral için teşekkürler! ![]() |
|
Gönderen
cihangir
on
06.02.2002
|
|
tasarim ve icerik cok güzel. tek beni rahatsiz eden link renklerinin default birakilmasi. biribirine uyumlu ve güzel renkler secmisken linkler icinde farkli bir renk daha güzel olurdu. bir öneri olarak ana sayfadaki header kismi ( yani üst kisimdaki grafik kismi ) alt sayfalarda da kullabilirdi aslinda
![]() |
|
Gönderen
soul
on
06.02.2002
|
|
Tasarım hoş, içerik çok başarılıancak bir kaç sorun var biraz yavaş gibi, ikinci olarak ta sayfalarda JavaScript hatası alıyorum ie5.0
Bir de extension kısmı daha çalışmıyor galiba. Ancak içerik olarak gerçekten sevindirici bir durum. |
|
Gönderen
Se7en
on
06.02.2002
|
|
herşeyiyle çok güzel ve temiz bir çalışma tebrik ederim
![]() extensions sayfalarını görüntüleyemedim yarım açılıyorlar |
Zoque'a hoşgeldiniz!