|
Gönderen Se7en
27.07.2002 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
Se7en
on
27.07.2002
|
|
Açıkçası içerik ve kullanılan dil sadece internette yeni yeni bişeyler aramaya çalışan insanlara hitap ediyor gibisinden. Yani belli bir konu var ama yok. Herşeyden biraz olsun gibi. Bir nevi gelişmiş int. çöplük diyebiliriz çünkü ben ona benzetiyorum resmen. Amerikan bayrağına gelince ingiliz bayragı bulmaya üşendim :-) Bannerlarda gülün dikeni. Bireysel çalışmıyorum o yüzden bir takım şeylere göz yummak durumundayım. Genede teşekkürler.
|
|
Gönderen
cihangir
on
27.07.2002
|
|
cok güzel bir arayüz, uyumlu renkler fakat banner degisimi ile baslayan ve toplist ile sonuclanan banner'larin sitenin degerini düsürdügünü saniyorum. hayir 1-2 banner olsa tamam diyecegim de ne kadar toplist varsa hepsinin banner'si bulmak mümkün. yazik
icerigi zaten güzel bir sekilde ifade etmissin ![]() |
|
Gönderen
oky
on
27.07.2002
|
|
Bikaç denemenin ardından bağlandım. Sonra yanlışlıkla çıktım. Bikaç deneme daha yaptım. Bu sefer bağlanamadım. O ilk bağlandığım vakit üye de oldum. Foruma yazamadım ama. forum üyeliği site üyeliği farklı mı? Yazıyordur belki bi kıyı köşede ama dediğim gibi bağlanamıyorum. Bağlandığım da yorumumu da yazarım.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!