|
Mali Müşavir Sitesi
Merhaba arkadaşlar,
Yaptığım sitenin adresi www.alomaliye.com
Bu adreste 348 tane sayfa var... Site 1 yıllık.... 1 Yılda siteye yaklaşık 50.000 kişi girdi... Bu yüzden kontürü sürekli sıfırlıyorum... Tasarımı sade yapmak istedim çünkü sayfa adeti çok olduğundan dolayı grafik tasarımlı... 
|
| Mesajlar |
Hit |
Son Güncelleme
|
| 11 |
3,002 |
01.09.2001
Gönderen oxygene
|
|
| |
|
Sorucevap.Gen.Gs
Daha önce yazdım fakat forumda sorun başka bir arkadaşın mesajı ile karıştığı için tekrar yazmak zorunda kaldım. Arkadaşlar sitemi daha yeni bitirebildim. Daha henüz test aşamasında biraz kontrol edebilirseniz birde tasarım yönünden yada programlama yönünden açıklarını yazabilirseniz... 
|
| Mesajlar |
Hit |
Son Güncelleme
|
| 0 |
488 |
01.09.2001
Gönderen KheLL
|
|
| |
|
Catp 2000
Merhaba Arkadaşlar ,
Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
Belirtmek istediğim bir durum var sayfaya girince karşınıza çıkacak olan küçün grafiklerden en baştaki benim değil.İki ay önce falan photoshop kullanmaya başladığımda onu bir sitede görmüştüm ve ben ne zaman böyle... 
|
| Mesajlar |
Hit |
Son Güncelleme
|
| 3 |
452 |
01.09.2001
Gönderen oxygene
|
|
| |
|
Paspal.net En Saçma Müzik Portalı
Kendi tatmin sitem paspal.net'i 2 ay kadar önce açmıştım. Ancak bir buhran geçirip, tasarımı yeniledim. Yeni tasarımda kendimce bir arayüz buldum. Başka sitelerde varmı bilmem ama, birde sizler bakıp yorum yaparsanız tasarımın oturmasına yardımcı olursunuz.
Sevgiler
Ferhat Şahin
|
| Mesajlar |
Hit |
Son Güncelleme
|
| 13 |
1,399 |
31.08.2001
Gönderen oxygene
|
|
| |
|
Woow...
Matrix filminde Neo yu bir bilgisayar programına sokmuşlardı...binanın çatısından diger binanın çatısına atlaması gerekiyordu..morpheus ilk önce denemiş gayet rahat atlamıştı..
noe şaşkınlık içerisinde bir "woow" demişti hatırlarsınız..
ben de bu siteyi görünce aynı tepkiyi verdim... 
|
| Mesajlar |
Hit |
Son Güncelleme
|
| 3 |
511 |
31.08.2001
Gönderen oxygene
|
|
| |
|
www.odev.gen.tr
Dönem ödevleri, üniversite tezleri, ders notları, deney raporlarını ve dahasını bulabileceğiniz tek adres olan www.odev.gen.tr için yorumlarınızı, eleştirilerinizi, önerilerinizi ve en önemlisi desteklerinizi... 
|
| Mesajlar |
Hit |
Son Güncelleme
|
| 24 |
2,972 |
31.08.2001
Gönderen ne0c0de
|
|
| |
|
Sesimiduysana
Sesimiduy için yaptığınız eleştirilerden sonra sitenin yeni tasarımlı hali içinde eleştiri istesem ayıp etmiş olurmuyum ?
Olmam dimi :) Peki ozaman adresi hatırlatiim :
www.sesimiduy.cjb.net
|
| Mesajlar |
Hit |
Son Güncelleme
|
| 6 |
575 |
30.08.2001
Gönderen aboo
|
|
| |
|
|
| Mesajlar |
Hit |
Son Güncelleme
|
| 7 |
8,648 |
30.08.2001
Gönderen cihangir
|
|
| |
|
Benim 404 sayfam, sayfalarininiz....
www.kiremit.gen.tr/yokboylebirsey
Hem yorum yapip, bir de sizin hazirladiginiz ya da bildiginiz hos 404'lerden bahseder, linklerseniz sevinirim..
|
| Mesajlar |
Hit |
Son Güncelleme
|
| 17 |
1,580 |
30.08.2001
Gönderen turx
|
|
| |
|
kybmerkezi
Selam arkadaşlar ,
Kendim için yeni hazırladığım kişisel sayfamdaki eksikleri ve önerilerinizi bekliyorum tam anlamıyla aklımdaki yapmak istediğim tür bi site değil ama yinede gönderdim tatil sonu malum
lütfen fikirlerinizi bana bildiriniz... ... 
|
| Mesajlar |
Hit |
Son Güncelleme
|
| 23 |
1,082 |
29.08.2001
Gönderen darius
|
|
| |