|
Gönderen Sercotec
25.07.2006 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
ba kubah
on
26.07.2006
|
|
Re: www.sercotec.net/karma
diğer tasarımlarınız gibi bu da süper,
iyi çalışmalar |
|
Gönderen
gravity
on
26.07.2006
|
|
Çok güzel bir tasarım, tebrikler. Arkaplan laciverti ile beyaz yazılar da güzel oturmuş. Geliştirmeye devam edecek misin bilmiyorum ama biraz animasyon veya hareketlilik istiyor ana sayfada. En azından rollover falan. Ama şu gezegenlerin olduğu yere bir flash animasyonu yapsan (gezegenleri hareket ettirerek mesela) tadından yenmez.
bu arada sayfadan link verdiğin http://www.astrologyanalyst.com/ sitesi safari'de resmen "patlıyor" hiçbir şey olması gerektiği yerde çıkmıyor bir kontrol edebilirsin. Tebrikler, kolay gelsin. |
|
Gönderen
Sercotec
on
26.07.2006
|
|
Gravity Merhaba,
Haklısın astrologyanalyst malesef .net studio da programlandı , firefoxda da var aynı problem, yapan arkadaşlar web tasarımcısı olmadığı için bazı IDler ve classlar table içine girince ortaya o sonuç çıktı. Benim malesef şu aşamada yapabileceğim birşey yok... |
|
Gönderen
antibiotic
on
03.08.2006
|
|
İlk bakışta gayet düzgün ve göze hoş geliyor. En önemlisi renkler, fontlar içeriğe ve sitenin amacına yönelik olmuş.
Biraz daha detaylı bakınca ; - Anasayfadaki alttaki üçe ayrılmış bölüm (Haberler,Spiritüel Astroloji, Günlük Yorum vs.) aralarındaki çizgiler çok belirgin olmuş, daha koyu bi tonla daha hoş olacağını düşünüyorum. - Yine aynı bölümdeki linklerin parlak sarı rengi de gereğinden fazla açık bi ton gibi geliyor. O da aynı şekilde daha koyu bi ton olabilir sanki. (Hatta sitenin üst kısmındaki sarı ton süper olur sanki) - Sitenin en üstündeki butonların olduğu bölümün, arka planını oluşturan imajın (bodybkg.jpg) döşenmesiyle ilgili bi sorun var gibi. Sanırım çok dar bi imaj olduğu için kendini yinelediğinde istenilen etkiyi verememiş gibi. Tekrar elinize sağlık, kolay gelsin. |
Zoque'a hoşgeldiniz!