|
Gönderen
oky
on
15.09.2006
|
|
Re: dilhem dil merkezi
genel itibariyle siteyi başarılı buldum.
birkaç eleştirim olcak; - tarih ve saatin bulunduğu şeridin gereksiz yere yer işgal ettiğini ve çok iyi bulduğum arkaplanın etkisini azalttığını düşünüyorum. - müziğe gereksinim tartışılır. - sitenin üst kısmı oldukça profesyonel görünürken alt kısım biraz sıkışmış gibi. - alt kısımdaki karışıklığın sebepleri bana göre: padding ve margin dengesizlikleri, farklı boyut ve renklerde font kullanılması ve en altta iki hareketli nesnenin birbirine çok yakın tutulması. - son olarak 8 saatte 200 kelime öğretiyoruz flash çalışmasının kontrast kuvveti sitenin genel yumuşaklığını zedeliyor. tebrikler, iyi çalışmalar.. |
|
Gönderen
kerem1905
on
15.09.2006
|
|
Ben mi yanlış okuyorum ?
Hızlı, Etkin, Modern Yabancı Dil, Çözümleri ... = ? Siteyi az önce deviantART ta görmüştüm, tasarım hoş, oky nin bahsettigi alt kısma doğru sıkışma olduguna katılıyorum.müzik gereksiz olmuş illa olacaksa daha güzel bir müzik seçilmeli ![]() kolay gelsin... ekleme: müziği kapadıktan sonra başka bir sayfayı acınca müziği tekrar kapamak gerekiyor. |
|
Mesaj kerem1905 tarafından 15.09.2006 (13:06) yeniden düzenlendi..
|
|
Gönderen
metsatöll
on
15.09.2006
|
|
site oldukca profesyonel tebrik ederim,
- En üstteki serit konusuda @oky'in dediklerine katiliyorum. Illede kalacaksa en azindan siyah renk biraz yumusatilabilir - Benim monitörümden mi kaynaklaniyor bilmiyorum ama footer ve en üssteki (Ana Sayfa, site Haritasi, Iletisim) menünün rengi neredeyse beyaz, okumaya calismak göz yoruyor. - burada 1. ve 4. resimde, ingilizc- den sonra satir atlamis, hecenin tam olarak bitirilmesi gerekir. Kolay gelsin |
|
Gönderen
Sercotec
on
15.09.2006
|
|
Bence de çok başarılı ancak:
- En üstteki koyu renk bar , sayfa dışındaki zemin de zaten koyu olduğu için bence gereksiz - Menünün Motto bölümü içinde olması ve köşelerin de "yuvarlak köşelere" uymuyor olması gözü biraz tırmalıyor. - Hızlı, Etkin, Modern yazısındaki espastan dolayı Modern = Modem şeklinde okunuyor. - Neden Dilhem ? bölümünün altındaki yazıda soldaki resim ve sağ taraftaki bölme çizgisi arasında belli bir marj olması bence iyi olur. Bunlar dışında, tipografi, tasarım gayet başarılı. eline sağlık... |
|
Gönderen
La Haine
on
15.09.2006
|
||
|
{*}
kullandigin (tum) gorseller'in koselerini de; menu'nun altinda kalan gorsel gibi rounded (yuvarlatilmis) yaparsan, cok daha iyi olur diye dusunuyorum.. {*} kullanilan metin, su haliyle bir fiyaskonun esiginde haberin olsun : ) Alıntı:
'Yabanci Dil Çözimleri' tek satirda olmali Alıntı:
eline saglik... |
||
Zoque'a hoşgeldiniz!