|
Gönderen aJx
19.09.2006 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
aJx
on
19.09.2006
|
|
Re: Ferah Eczanesi
Aslında birazdan (2-3 saat içinde) resimleri koyacağım.
Dikkatin için teşekkürler.. Bu arada sahibi baya ilgili bir insan. İçindeki bilgilerden faydalanabilirsiniz.. Yakında bütün ilaçları girdikten sonra sırayla bu ilaçların resimleri ve detaylı bilgilerini de girecek. İşte o zaman türkiyedeki en iyi arama motoru optimizasyonu ve sıkı bir içeği olan bir site olacak diye ümit ediyorum. |
|
Gönderen
Darksist
on
19.09.2006
|
|
Şimdi siteyi tekrar gezerken fark ettim, ürünler sayfasında ürün ne olursa olsun "Sadece x YTL" gibi bir yazı görünüyor. Eğer üründe herhangi bir indirim veya kampanya yoksa bu kelimenin kullanılması ziyaretçiler için can sıkıcı olabilir. Birde şuan itibariyle görünen ziyaretçi rakamı bana pek gerçekçi gelmedi açıkçası. Sanki fazladan bir 10.000 eklenmiş gibi duruyor.
Sayfa yerleşiminde tablolardan kurtulmuş olmanız oldukça sevindirici ancak genel olarak siteye göz gezdirince asıl işiniz tasarımcılıktan çok "programcılık" gibi görünüyor. Son olarak navigasyonda da eksiklikler görüyorum en azından site haritası hazırlarsan daha kullanışlı olur. Aslında eksikleri çok gibi görünüyor ancak ben bu kadarına değinebildim, eksik birşeyler görürsem yine belirtmek isterim. |
|
Gönderen
aJx
on
19.09.2006
|
||
|
Alıntı:
biz buna arama motoru optimizasyonu diyoruz ![]() http://www.feraheczanesi.com/webstat/ adresinde aşağı yukarı istatistik rakamlarını öğrenebilirsin.. daha detaylı istersen Google analytics accountu açabilirim.. ![]() Tam anlamadığım bir sebepten %7-8'lik bir fazlalıkl olabilir. Onu da log dosyalarını incelediğimde anlarım aslında. Sanırım Google, yahoo ve MSN haricinde değişik bir bot daha gelip indexliyor. Bu sorunu halletmeye çalışıcam. Bu genel olarak bütün sitelerde olan bir sorun sanırım. Sadece X YTL gibi bir ibareyi ben öylesine koymuştum aslında. Fiyat: şudur demek bana biraz itici geldi. Özellikle kozmetiğe yönelik ürünlerin olduğu bir sitede.. Daha çok programcıyım. Aslında tasarımı pek sevmiyorum bile diyebilirim ![]() Sitede eksik var şu an.. Zaman içinde sizlerin de fikirleriyle yerine oturur.. Alıntı:
Büyüklüğün sebebi bayanlar ve internetle yeni tanışanlar. Kullanımı kolay olsun istedim. Zira 9px'lik fontlar kullanılmasına ben alıştım ama gözlemlediğim kadarıyla çoğu kullanıcı o linkleri es geçiyor.. |
||
|
Gönderen
metsatöll
on
19.09.2006
|
|
Türkce karakter derken demek istedigim,
http://www.feraheczanesi.com/anla%C5...4%B1_kurumlar/ |
|
Gönderen
Darksist
on
20.09.2006
|
|
|
Alıntı:
"A ürününün satış fiyatı 100ytl" demek arasında büyük bir fark vardır. Eğer "sadece" kelimesini kullanırsanız diğer perakendecilerden farklı bir fiyat verdiğiniz anlamı çıkar. Eğer herhangi bir alışveriş sitesine bakarsan örneklerini görebilirsin. Sitedeki ürünlerin kozmetiğe yönelik olması neyi değiştirir onu pek anlamadım sonuçta hepsinin ortak noktaları pazarlama değil midir? |
|
|
Gönderen
TrankoBuskas
on
20.09.2006
|
|
Arama motorunu, kodlamasını bilemeyeceğim ancak tasarım olmamış gibi geldi..
tasarım olarak çok basit & kaba duruyor, ayrıca renkler de hem uyumsuz hem de sağlık gibi ciddi bir iş yapan bir eczane için fazla renkli, ayrıca fontlar hem büyük hem de bir sürü farklı font kullanılması gözü yoruyor ve siteyi bozuyor.. ne kadar kozmetiğe yönelik olsada olmamış bence.. bu arada ayın ürünü oalyını görünce böyle bir şey geldi aklıma, 10 tane kullanılınca güzel olmaz ama mesela 1 ürün için kullanılırsa ve site her açıldıında o ürün değişirse güzel olabilir.. |
|
|
|
Gönderen
La Haine
on
20.09.2006
|
|
moralini bozmak istemem ama, sen de onca site geziyorsundur..
gozune hos gelen sitelerin tasarimlarinda neyin hosuna gittigini dusunup, yaptigin tasarimdan cikartirsan; sen de estetik anlamda yaptigin ise (baskalarindan beklemeden) bir yorum getirebilrsin.. cok cok kolay gelsin... |
Zoque'a hoşgeldiniz!