»
Yatay Proje
|
| Kurumsal Siteler Profesyonel reklam ajansları ya da freelance hizmet verenler tasarımlarını bu bölümde yayınlayabilirler. Reklam ya da basın açıklamaları kabul edilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
|
|
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Yatay Proje
Şirketimizin web sitesi... 2 ay sonunda nihayet bitirebildim. Gerçi araya çok şey girdi, 2 ay boyunca uğraşmadım ama çok şey öğrendim bu projeyi yaparken. OOP konusunda özellikle. Çok eksikleri olduğunu biliyorum fakat genişleyebilir bir yapısı var, o yüzden değişiklik yapmak zor olmayacak. ... Mesaj Dd_LynCh tarafından 23.01.2007 (16:09) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
Gönderen
Dd_LynCh
on
23.01.2007
|
|
Re: Yatay Proje
Resimlerin yüklenmesi konusundaki problemi en kısa sürede halledeceğim. Resimler güzel bir açılış efektiyle gelsin diye hareketli bir gölge verdim, bu sorun yaratıyor.
Açılan resimlere "kapat tuşu" eklenmesi, ve soldaki tuşların "artı"larına tıklanabilmesi meselelerini de halledeceğim. Giriş tuşuna bastıktan sonraki hareketi sitenin tamamına yayma fikri aslında ben o ilk hareketi oluştururken de vardı. Çıkış noktam oydu hatta. Ama zaman darlığı nedeniyle ve araya giren işlerin sürekli bu işin akışını baltalaması nedeniyle bir an önce bitirme ihtiyacı duydum ve o çizgisel hareketleri -şimdilik- atlama kararı aldım. Müsait bir zaman da onları da eklemeyi düşünüyorum. Sitenin flash olması meselesine gelince, bizim en önemli hedef kitlemiz büyük mimarlık ofisleri. Bu tip firmaların web sitelerinin tamamına yakını flash. Yani hedef kitlemiz web sitemizi görüntülemekte sorun yaşamayacaktır. Arama motorları vasıtasıyla sitemize ulaşabilmeleri içinse Google Adwords'ten faydalanıyoruz. Eleştiri ve önerileriniz için çok teşekkürler. - Konuyu kapatmış gibi olmayayım, devamını bekliyorum ![]() |
|
Gönderen
Miolnir
on
24.01.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Merhaba Dd_LynCh,
OOP çalışman güzel olmuş, birkaç ufak eksiklikleri var. Bunlardan önemli olanları şunlar: - Maskeleme efektinde sorun var, bazen gözüküyor resimler, bazen de gözükmüyor - scrollbar sadece mouse wheel ile çalışıyor, herkesin faresinde scroll topu bulunmayabilir. NOT: test ortamı FF2, flash 8r24 ve flash 9r28 Sadeliği hoşuma gitti sitenin, bir kaç ses efektiyle renk katabilirsin. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
Dd_LynCh
on
24.01.2007
|
|
|
Alıntı:
@Miolnir: Teşekkürler yorumların için. Şu günlerde maskeleme yapmadan bu işi nasıl çözerim'i araştırıyorum. Çünkü maske olayı dinamik olduğunda böyle cins cins problemler yaratıyor. Çok sorunsuz programlansa bile felaket bir şekilde işlemciyi zorluyor. Daha hafif bir çözüm vardır mutlaka. Şuanki problem için geçici bir çözüm buldum gibi. Scroll wheel'i olmayan mouse kullanan kimse kalmamıştır herhalde. O yüzden hiç scroll'la hiç uğraşacağımı sanmıyorum şuan. "Sadece wheel'le çalışır" gibi bir ifade koyarsam yeterli olacaktır. |
|
Zoque'a hoşgeldiniz!