»
Yatay Proje
|
| Kurumsal Siteler Profesyonel reklam ajansları ya da freelance hizmet verenler tasarımlarını bu bölümde yayınlayabilirler. Reklam ya da basın açıklamaları kabul edilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
Gönderen Dd_LynCh
23.01.2007 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
Dhilgul
on
23.01.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: Yatay Proje
- Butonların sol tarafındaki artı işareti de linke dahil olmalı. İnsanın eli gayri ihtiyari simgeye gidiyor önce.
- Resimlerin yüklenmesi bazen tutukluk yapıyor. İkinci hatta üçüncü yenilemeden sonra geliyor. (IE6 ve FF2 ile ayrı ayrı denedim.) - Giriş yazısına tıkladıktan sonra siteye geçiş için kullanılan efekt çok hoş bence. Sitenin geneline yayılabilir. - Kroki de diğer resimler gibi site içinde açılabilir. Dikkati siteden dışarı dağıtmaz böylece. - Son olarak açılan resimler tıklamayla değil de küçük bir "Kapat" düğmesiyle kapanırsa yanlışlıkla kapanmalar önlenmiş olur. Sitenin genel tasarımı olarak insanın kafasında firmaya güzel bir imaj çiziyor. Başarılı bir çalışma olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim.. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
heady
on
23.01.2007
|
|||||||||||||||||||||||
|
Alıntı:
|
||||||||||||||||||||||
|
Gönderen
modela
on
23.01.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Şöyle arattım ilk sırada www.yataymultimedya.com/multimedya.swf adresi çıktı.
|
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
s5prin
on
23.01.2007
|
|||||||||||||||||||||||
|
Alıntı:
|
||||||||||||||||||||||
|
Mesaj s5prin tarafından 23.01.2007 (22:29) yeniden düzenlendi..
Açıklama: puanlar =)
|
|||||||||||||||||||||||
|
Gönderen
cgencer
on
23.01.2007
|
|
Google'ın flash'lar üzerinde arama ve indexleme yapabilmesi, diğer arama motorlarında da yapabileceği anlamına gelmiyor. ayrıca SWF içindeki yazılar, vektörel grafik halinde oldukları için indexleyecek de pek birşey kalmıyor.
ilk sırada çıkması ise arama cümlesinin spesifikliğinden sanırım. daha genel bir arama cümlesi olan mimari görselleştirme ile aradığında pek de kolay bulunmuyor. ama vageçmeyip SEOTools'a göz atayım dedim; kullandığım araç da SEO Tools - Multiple Datacenter Keyword Position Check mimari kelimesi ile ilk 12 Google DataCenter'da ilk 100'lük listede yer almıyordu. Benimkisi sadece bir öneri tabii, SEO'yu çok önemsemeden de site yapmak mümkün... |
Zoque'a hoşgeldiniz!