Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Tasarımcının Mutfağı » Site Analiz(i) » Kurumsal Siteler » Xhtmlmutfaği

Comment

LinkBack Review Tools
Old 24.10.2007  
fatihturan

fatihturan's Avatar

Yer: Rize
Görsel: 3
Xhtmlmutfaği

Merhaba arkadaşlar.

XHTMLMUTFAĞI adlı XHTML/CSS dönüştürme servisini açmış bulunmaktayız. Tasarım, işleyiş ve sistem adına sizlerden olumlu veya olumsuz her türlü eleştiri ve yorumlarınızı bekliyoruz. Zira bu projemize çok...

Mesaj fatihturan tarafından 24.10.2007 (21:21) yeniden düzenlendi.
fatihturan şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Gönderen mirturk on 17.11.2007
Değerlendirme
Tasarım
60%60%60%
3
Içerik
20%20%20%
1
Kullanışlılık
40%40%40%
2
Navigasyon
40%40%40%
2
Yüklenme Hızı
100%100%100%
5
Ortalama 52%
Re: Xhtmlmutfaği

site'nini öncelikle üst kısmı gereğinden büyük olmuş. Kullanılan yazı karakterleri ona keza yine büyük olmuş. Özellikle genel kullanıcı kitlesinin 17'' monitör'e sahip olduğunu düşünürsek. Daha yüksek çözünürlüklü ekranlar için tasarlanmış izlenimi uyandırdı. Ticari beklenti içinde olmanız elbette ki doğal ancak bu alan adı bence ticari beklenti için kullanılacak bir alan adı izlenimi uyandırmıyor. Son konuya gelince yurtdışında benzer hizmetler $100 civarında yapılmaktayken üstelik bu fiyata 8 saat içinde teslim garantisi mevut iken neden bu kadar uçuk bi fiyat politikası izlediğinizi anlayamadım.
Gönderen muhammetsevim on 19.11.2007
Değerlendirme
Tasarım
20%20%20%
1
Içerik
20%20%20%
1
Kullanışlılık
20%20%20%
1
Navigasyon
20%20%20%
1
Yüklenme Hızı
20%20%20%
1
Ortalama 20%

Alıntı:
mirturk tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Son konuya gelince yurtdışında benzer hizmetler $100 civarında yapılmaktayken üstelik bu fiyata 8 saat içinde teslim garantisi mevut iken neden bu kadar uçuk bi fiyat politikası izlediğinizi anlayamadım.
Fiyat konusuna zaten önceki mesajlarda değindik. Verdiğimiz servisin kalitesinden, garantilerden bahsettik. Eğer birkaç saat içinde, kimin tarafından yapılacağı belli olmayan bir projenin XHTML Mutfağı tarafından işlenecek projeler kadar kaliteli olabileceğini düşünüyorsanız orayı seçiniz. 8 saatte bitirme bile resmen kalitenin aynası... Birçok örnek var, incelemeniz yararınızadır.

Söylemek istediğim şey şu: Biz aldığımız ücreti klavyede bastığımız tuş sayısına göre değerlendirmiyoruz. Yıllardır topladığımız bilgimizi kullanıp, müşteriye en iyisini sunmaya çalışıyoruz.

Umarım anlatabilmişimdir,
Mesajınız için teşekkürler.
Gönderen laptopetiket on 13.02.2008
Değerlendirme
Tasarım
80%80%80%
4
Içerik
60%60%60%
3
Kullanışlılık
80%80%80%
4
Navigasyon
100%100%100%
5
Yüklenme Hızı
100%100%100%
5
Ortalama 84%

Merhabalar
düşünce olarak ve fonksiyonellik olarak hoşuma gitti
başarılar dilerim
Gönderen energizer on 07.09.2008

Merhaba,

Öncelikle başarılar dilerim. Sitenizi inceledim, güzel bir proje başlatmışsınız fakat BENCE fiyatlarınız oldukça pahalı. Bu işi ilk ve en iyi yapan servislerden birisi ile kendinizi kıyaslamanızı öneririm : www.psd2html.com

Ayrıca, kodlama opsiyonlarınızı arttırmanız ve ihtiyaca farklı seçenekler/fiyatlar sunmanız yararınıza olur.
Gönderen muhammetsevim on 07.09.2008
Değerlendirme
Tasarım
20%20%20%
1
Içerik
20%20%20%
1
Kullanışlılık
20%20%20%
1
Navigasyon
20%20%20%
1
Yüklenme Hızı
20%20%20%
1
Ortalama 20%

Alıntı:
energizer tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Merhaba,

Öncelikle başarılar dilerim. Sitenizi inceledim, güzel bir proje başlatmışsınız fakat BENCE fiyatlarınız oldukça pahalı. Bu işi ilk ve en iyi yapan servislerden birisi ile kendinizi kıyaslamanızı öneririm : Xhtmlmutfaği

Ayrıca, kodlama opsiyonlarınızı arttırmanız ve ihtiyaca farklı seçenekler/fiyatlar sunmanız yararınıza olur.
Fikrinizi paylaştığınız için çok teşekkürler.

Evet, fiyatımız diğer büyük servislere göre biraz daha pahalı. Ancak biz bu işe başlarken müşterilerimize 'all-inclusive' servis sunmayı hedef aldık, bu 'herşey dahil' sistemle neye ihtiyaçları varsa kendilerine sunacağız dedik. Bize verilen PSD'yi sadece XHTML/CSS'e çevirmiyor, küçük JS uygulamalarını kendileri için kodluyor, JQuery, Mootools gibi JS kütüphaneleriyle ihtiyaçları gideriyor, sIFR ve FLIR'i entegre ediyoruz. Kısacası sonuçta adresinizi verdiğiniz siteyle aynı hesaba varıyoruz. Müşterilerimize gerçekçi olup '3 günde bitiririz' diyoruz, ihtiyaçlarıyla özel olarak ilgilenmeye çalışıyoruz. Ve bazı şeyleri doğru yaptığımıza inanıyoruz ki, bu kısa sürede bile bazı seçkin ajansların, bilinçli müşterilerin tercihi olabildik.

Şu anda servisimizi tamamen yeniden tasarlamaktayız. Fiyat konusu da buna dahil. Burada aldığımız bazı eleştirilere göre fiyatımızı herkesi memnun edecek şekilde yeniden belirleyeceğiz. Mesajınız için tekrar teşekkürler.
Gönderen ooruc on 07.09.2008

Konu yeniden açılmış ama yazmaktan zarar gelmez. Açık kapatan ve ihtiyacı gideren bir servis olarak çok akıllıca. Onun dışında ekip sanırım geçmişten gelen bir arkadaşlık üzerinden değil de ortak uğraşılan bir işin çevresinde kurulmuş bir yapılanma. Eğer bu böyleyse, hele de bu oluşumun tabanlarından biri bu forumsa o zaman ekstra tebrikler. Çünkü forumdaki üyelerden bazılarının bir proje çerçevesinde örgütlenip örgütlenmediğini hep merak ederdim.

Bu arada sitenin açılışından beri belli bir süre geçmiş. SSS sayfalarında arada geçen "Çalışan örnekleri için portföyümüze göz atınız" diye bir kelime var. Ama sanırım şu anda örnekler yok. Herhalde yeni yapılanma sürecinde "bu kısa sürede bile bazı seçkin ajansların, bilinçli müşterilerin tercihi olabildik" sözü gereğince, ziyaretçilerin yapılan işlerden bir takım örneklere ulaşması mümkün olacak. Yoksa yukarıdaki "portfolyo" lafını kullanmak ters tepebilir.
Başarılar.
Gönderen AstRonot on 07.09.2008

Sitenizde sıFR kullanmışsınız aynı fontu menümde kullandım ama image olarak bu bana çok acil lazım=) benimde bir şekilde size ulaşmam lazım=)
Gönderen perplex on 07.09.2008

ben tesadüfen size yaptırılan bir siteyi gördüm dolayısıyla sayfa kodlarını,CSS 'ini de inceledim. gayet güzel ve oldukça temiz, planlı ama sanki o CSS biraz daha optimize yazılabilir gibi geldi. yani çok ortak durumlar için class yazıp sayfa kodlarında da elemntlere birkaç stil atanırsa daha hafifler diye düşünüyorum
Gönderen webacemi on 10.09.2008
Değerlendirme
Tasarım
80%80%80%
4
Içerik
60%60%60%
3
Kullanışlılık
80%80%80%
4
Navigasyon
60%60%60%
3
Yüklenme Hızı
80%80%80%
4
Ortalama 72%

1 Sayfa = 1 Günde Teslim = 349$

bu fiyat abartı değilmi biraz

Ayrıca yaptığınız işleri görebilmemiz açısından son yaptığınız projeleri gösteren bir sayfa daha hazırlamanız iyi olur.
Gönderen alico on 16.10.2008
Değerlendirme
Tasarım
80%80%80%
4
Içerik
100%100%100%
5
Kullanışlılık
80%80%80%
4
Navigasyon
80%80%80%
4
Yüklenme Hızı
100%100%100%
5
Ortalama 88%

@webacemi

hiç de değil, ben sana 1 sayfa veririm 1 saate kodlarsın, ama ben sana bir sayfa verir ve yapısını anlatırım istediğin kadar ıgınsan kodluyamassın.
Comment

Etiketler

css , web , web standartlari , web tasarim , wordpress , xhtml , xhtml mutfagi , xhtmlmutfagi

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 07:09.