|
|
|
|
Xhtmlmutfaği
Merhaba arkadaşlar. XHTMLMUTFAĞI adlı XHTML/CSS dönüştürme servisini açmış bulunmaktayız. Tasarım, işleyiş ve sistem adına sizlerden olumlu veya olumsuz her türlü eleştiri ve yorumlarınızı bekliyoruz. Zira bu projemize çok...
fatihturan | sinemalardan | twitter | friendfeed | flickr | lastfm | ma.gnolia | digg | linkedin Mesaj fatihturan tarafından 24.10.2007 (21:21) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
Gönderen
mirturk
on
17.11.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: Xhtmlmutfaği
site'nini öncelikle üst kısmı gereğinden büyük olmuş. Kullanılan yazı karakterleri ona keza yine büyük olmuş. Özellikle genel kullanıcı kitlesinin 17'' monitör'e sahip olduğunu düşünürsek. Daha yüksek çözünürlüklü ekranlar için tasarlanmış izlenimi uyandırdı. Ticari beklenti içinde olmanız elbette ki doğal ancak bu alan adı bence ticari beklenti için kullanılacak bir alan adı izlenimi uyandırmıyor. Son konuya gelince yurtdışında benzer hizmetler $100 civarında yapılmaktayken üstelik bu fiyata 8 saat içinde teslim garantisi mevut iken neden bu kadar uçuk bi fiyat politikası izlediğinizi anlayamadım.
|
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
muhammetsevim
on
19.11.2007
|
|||||||||||||||||||||||
|
Alıntı:
Söylemek istediğim şey şu: Biz aldığımız ücreti klavyede bastığımız tuş sayısına göre değerlendirmiyoruz. Yıllardır topladığımız bilgimizi kullanıp, müşteriye en iyisini sunmaya çalışıyoruz. Umarım anlatabilmişimdir, Mesajınız için teşekkürler. |
||||||||||||||||||||||
|
Gönderen
laptopetiket
on
13.02.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
Merhabalar
düşünce olarak ve fonksiyonellik olarak hoşuma gitti başarılar dilerim |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
energizer
on
07.09.2008
|
|
Merhaba,
Öncelikle başarılar dilerim. Sitenizi inceledim, güzel bir proje başlatmışsınız fakat BENCE fiyatlarınız oldukça pahalı. Bu işi ilk ve en iyi yapan servislerden birisi ile kendinizi kıyaslamanızı öneririm : www.psd2html.com Ayrıca, kodlama opsiyonlarınızı arttırmanız ve ihtiyaca farklı seçenekler/fiyatlar sunmanız yararınıza olur. |
|
Gönderen
muhammetsevim
on
07.09.2008
|
|||||||||||||||||||||||
|
Alıntı:
Evet, fiyatımız diğer büyük servislere göre biraz daha pahalı. Ancak biz bu işe başlarken müşterilerimize 'all-inclusive' servis sunmayı hedef aldık, bu 'herşey dahil' sistemle neye ihtiyaçları varsa kendilerine sunacağız dedik. Bize verilen PSD'yi sadece XHTML/CSS'e çevirmiyor, küçük JS uygulamalarını kendileri için kodluyor, JQuery, Mootools gibi JS kütüphaneleriyle ihtiyaçları gideriyor, sIFR ve FLIR'i entegre ediyoruz. Kısacası sonuçta adresinizi verdiğiniz siteyle aynı hesaba varıyoruz. Müşterilerimize gerçekçi olup '3 günde bitiririz' diyoruz, ihtiyaçlarıyla özel olarak ilgilenmeye çalışıyoruz. Ve bazı şeyleri doğru yaptığımıza inanıyoruz ki, bu kısa sürede bile bazı seçkin ajansların, bilinçli müşterilerin tercihi olabildik. Şu anda servisimizi tamamen yeniden tasarlamaktayız. Fiyat konusu da buna dahil. Burada aldığımız bazı eleştirilere göre fiyatımızı herkesi memnun edecek şekilde yeniden belirleyeceğiz. Mesajınız için tekrar teşekkürler. |
||||||||||||||||||||||
|
Gönderen
ooruc
on
07.09.2008
|
|
Konu yeniden açılmış ama yazmaktan zarar gelmez. Açık kapatan ve ihtiyacı gideren bir servis olarak çok akıllıca. Onun dışında ekip sanırım geçmişten gelen bir arkadaşlık üzerinden değil de ortak uğraşılan bir işin çevresinde kurulmuş bir yapılanma. Eğer bu böyleyse, hele de bu oluşumun tabanlarından biri bu forumsa o zaman ekstra tebrikler. Çünkü forumdaki üyelerden bazılarının bir proje çerçevesinde örgütlenip örgütlenmediğini hep merak ederdim.
Bu arada sitenin açılışından beri belli bir süre geçmiş. SSS sayfalarında arada geçen "Çalışan örnekleri için portföyümüze göz atınız" diye bir kelime var. Ama sanırım şu anda örnekler yok. Herhalde yeni yapılanma sürecinde "bu kısa sürede bile bazı seçkin ajansların, bilinçli müşterilerin tercihi olabildik" sözü gereğince, ziyaretçilerin yapılan işlerden bir takım örneklere ulaşması mümkün olacak. Yoksa yukarıdaki "portfolyo" lafını kullanmak ters tepebilir. Başarılar. |
|
Gönderen
perplex
on
07.09.2008
|
|
ben tesadüfen size yaptırılan bir siteyi gördüm dolayısıyla sayfa kodlarını,CSS 'ini de inceledim. gayet güzel ve oldukça temiz, planlı ama sanki o CSS biraz daha optimize yazılabilir gibi geldi. yani çok ortak durumlar için class yazıp sayfa kodlarında da elemntlere birkaç stil atanırsa daha hafifler diye düşünüyorum
|
|
Gönderen
webacemi
on
10.09.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
1 Sayfa = 1 Günde Teslim = 349$
bu fiyat abartı değilmi biraz ![]() Ayrıca yaptığınız işleri görebilmemiz açısından son yaptığınız projeleri gösteren bir sayfa daha hazırlamanız iyi olur. |
|||||||||||||||||||||
![]() |
| Etiketler |
|
css , web , web standartlari , web tasarim , wordpress , xhtml , xhtml mutfagi , xhtmlmutfagi |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!