Zoque.Forum
»
Ailetip Merkezi (Hastane Projesi)
|
| Kurumsal Siteler Profesyonel reklam ajansları ya da freelance hizmet verenler tasarımlarını bu bölümde yayınlayabilirler. Reklam ya da basın açıklamaları kabul edilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen alico
14.05.2008 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
BYK
on
15.05.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: Ailetip Merkezi (Hastane Projesi)
Merhaba,
Normalde site yorumlarında bulunmuyorum pek ancak incelediğim kadarıyla oldukça güzel, sadelik ve şıklığı birleştiren, aradığınızı bulabildiğiniz, hafif bir site olmuş. Şu aralar böyle siteler bulmak pek kolay değil ![]() Yalnız iki şey beni rahatsız etti, 1. Bazı sayfa geçişlerinde sunucu tıkanıyor gibi, muhtemelen barındırma hizmeti aldığınız firma ile alakalı bir durum. 2. Doktorların detaylarına girdiğimde önce özgeçmiş/portföy değil doktorun boş saatleri ve iletişim bilgilerini görmek isterim ben. Sağ taraftaki kısa kimlik ve link kısmı(fotoğraf ve doktorla ilgili bağlantıların olduğu kısım) hem şık hem güzel olmasına rağmen belki de sağ tarafta olmasından ilk başta göze çarpmıyor. Başarılarınızın devamını dilerim ![]() |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
absconder
on
15.05.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: Ailetip Merkezi (Hastane Projesi)
@BYK gibi ben de genelde site tasarımlarına pek yorum yapmam, ancak biraz incelediğimde gayet başarılı bir çalışma olduğunu gördüm. RSS sağlamak ise ayrı bir güzellik olmuş
![]() küçük bir noktayı da ben ileteyim. tıbbi bölümler, haberler, sağlık köşesi gibi kutu başlıkları (!) font, renk gibi bir çalışma yapılması halinde daha iyi gibi durur gibime geliyor. elinize sağlık, çalışmalarınızda başarılar. |
|||||||||||||||||||||
Zoque'a hoşgeldiniz!