|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
yazı daha belirgin ve tipografik yazılsaydı belki bir mana kazanırdı.. ama şimdi çok silik ve anlamsız kalmış... bulanık bir rüyayı temsilen böyle bir çalışma yaptı isen daha bulanık ve sadece tek bir hatundan ibaret olmayan (!) daha renkli çalışmalar yapabilirsin die düşündüm. düşündüklerimi de yazdım. ama düşündüklerimi yazabildim mi onu bi düşünmem lazım
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Alıntı:
Beğenmemek haklısınız... Eee kötüler olmazsa iyilerin kıymeti anlaşılmaz değil mi ![]() En azından sözsüz olarak birisine bir şey anlatabilmişim herhalde yada Tasslehoff Burrfoot kardeşimizin anlayış gücü çok yüksek
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Çanım dahada sıkılmaya başladı bende bu hale getirdim :)
herhalde canım sıkıldıkca bir şeyler ekleyip sizin iyiyi kötüyü daha iyi ayırmanızda yardımcı olacam :PHerneyese daha önceki çalışmayı alıp ilk önce resmi biraz daha belirginleştirdim. Arkadaki dalı yok edip. Dream studio dan bir efek ile hasır şekline soktum. Daha sonra Photoshop 7.0 healing brush ile resmin bir kısmındaki maviliği alıp onu tüm zemine yaydım. Daha sonra da colud efecti verip background yaptım. Herhalde canım sıkıldıkca daha çok değişiklikler yapcam
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
kardeş hazır aç mışım bi forum bende üzerine devame diyim dedim
..bu arada bu kadın böyle değildi..ne yaptın lem karıya ) bu arada pd artwork çalışmam...sorun şu..siyah gölgeler ve bacaklar ile devre elemanlarını tanımlaya bilmişmiyim...demek isteğim ilk resme baktığınızda...elektronik devre ile ilgili bir şey cagrıştıyrıyor mu ?
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Frankfurt/City
|
bu isin sakasi tabi...
![]() güzel bi calisma, devam et kocum. bakalim bikac ay sonra bu hatun ne hale gelicek
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!