Zoque.Forum
»
Fotoğraf arıyorum...
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
Benim sorunum şu. Doğru dürüst bir fotoğraf makinem yok. Alacak param da yok. Scanner'ım var ama, eve resimli dergi pek almıyorum. En resimli dergim Bilim ve Teknik.
Düşündüm de, üzerinde çalışmak için böyle fotoğraflar koyan bir sürü site vardır. Di mi? Böyle birkaç iyi site biliyorsanız, paylaşırsanız sevinirim. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
www.theimagebank.com
bazilari guzel bazilarinda ise pixel calismasi yapmalisin ...Benim foto arsivim ordan geliyor..istedigin resmi bulabilirsin..iyi calismalar.------------------ Gercekci olun,imkansizi isteyin..! |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: iST TR
|
Desktop image programlari vardir, benim favrorimde onlar. http://webshot.com. Pixel calismasida gerekmiyor son derece free hizmet veriyolar. Hem de konulara gore kendi indexleri var hem de sen bi keywords e gore aratabiliyorsun. Kaynaklari ise 2.5-3 Mb bmp ler sen bunlari desktop'a koymak istersen 100 kb jpg hale ceviriyor ve cozunurlugune gore ayarliyor. 800x600 or 1024x768. Corbis eyewire ve imagebank ten daha iyi kanaatimce. Download ederken de 50kb lik zipleri dload ediyosun programi bunu 2.5 mb bmp yapiyor. bir de screenthemes.com vardi galiba
<!--[Bu mesaj tosuba tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (14 Ekim 2000).]--> |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Dostlarım, dostlarım, ben onlarsız n'aparım...
![]() Farkettim ki forumu ben yeterince iyi kullanamıyorum. Her konuyu kendim araştırıp, bulmaya alıştığımdan, hiç aklıma foruma sormak gelmiyor. ![]() Bundan sonra önce foruma soracağım, ondan sonra araştıracağım. Şimdi WebShots'ı geziyorum da, mükemmel yahu, keşke daha önce görseydim. Mesele sadece fotoğraf bulmak değil, fotoğrafları ararken insanın hayalgücü de gelişiyor, aklıma yapılacak bir yığın şey geldi. Bunca lafın özü, sağolun, varolun. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Antalya/Turkey
|
Bu Konuya parelel olarak bende iki laf atmazsam olmaz dimi?
Ben bi sayfa tasarlıyacamda (Canlılarla ilgili) şölee uzun bi yılan resmi arıyorum imaj bankasındanda kısası varmış. Bana uzun lazım. Bana göre işlevi değil boyu önemli ![]() Bu tariflere uygun , kıyıda köşede bi yılan resmi bulursanız bana bildirirseniz sevinirim. Bende (eğer isterseniz tabiki..) elimde bulunan kertenkele ve kaplumbaa resimlerini yollarım size) Size iyi çalışmalar. ------------------- Yalancı olun imkanlı olanı isteyin |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: iST TR
|
Sefkili BalıkAdam, bu kadar sevinecegini bilmiyordum dogrusu, o halde sana vermeyi düşündüğüm diğer harika linkleri daha sonra yazayım, şoka uğrama seni kaybetmek istemeyiz. heh he..
Yılan resimleri için zamanında bir ar-ge yapmıştım bookmarkım saolsun aşağıda ilgili linkler bulunmakta.. ilgili link section : http://surfin.spies.com/~sullivan/fa...olubridae.html bi iki de fotograf vardi bulursam webe koyar adresi yazarım. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Arttoday'i unutmayalım,
www.arttoday.com ------------------ OXO destroying the popular culture in order to save it! |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Yalancı olun imkanlı olanı isteyin demissin
sanirim bu benim imzamim cok cok benzeri...Bir sorunun varsa bana direk soyle..Taklit yada vb. sey yaparak laf atma!! Pek kizan bir insan degilimdir ama bazi kisiler bu forumda cok ileriye gidiyor..Kusura bakma lemi, zoque ama bunlari yazmak zorundaydim....iyi bakiniz kendinize.. Not : Netten bu tur seylerden sIkILdigim icin ayrilmistim.. ------------------ Gercekci olun,imkansizi isteyin..! |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!