|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
StiLL'in dediği gibi bu tür logolar daha çok vektörel yöntemlerle çizilir. Ancak logoda görüntülenmesini istediğin pozisyonun resmini internetde bulursan çevresini lasso tool ile çizip tek renk bu şekilde hazırlayabilirsin.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
PS' ten anlamam ancak path Tool varsa bunu zaten yapabilirsin.
Ancak arkadaşların dedikleri doğrudur bu logonun (daha doğrusu her logonun) esas olayı vektördür. Freejand, illustrator, Fireworks, Corel Draw bu durumda işini görecektir. Path Tool kullancağın sadece bu ve içini gradient doldurmak...
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
zaten soul'un yukarıda belirtildiği gibi kullanılabilecek program sayısı çok değil... kişisel tavsiyem freehand üzerine..
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Freehand doğru seçim olur bence de. Ancak eğer PS ile bir geçmişin varsa illustrator daha rahat gelebilir.
Kişisel olarak ben senelerdir alışkanlık olduğundan Fireworks kullanıyorum. Fireworks saf vektörel bir program değil ondan karmaşaya yol açabilir. Freehand o açıdan daha temiz. Özellikle logo baskı için kullanılacaksa...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!