|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Photoshop'ta Transparency PRoblemi.
Kişisel web sayfam için bazı resimleri birbirine saydam olarak paste'lemek istiyorum.Fakat kullandığım programda(Photoshop 7.0) ilgili menüyü bulabilmiş değlim maalesef. Bu transparency nasıl yapılır?Nelere dikkat edilmelidir?Bilen bir arkadaş özetlerse memnun olurum.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
öncelikle Photoshop'da transparan yeni bir belge oluşturuyorsun ( kısayol tuşu ctrl+n ) kısayol tuşuna bastıktan sonra cıkan panelde contents adlı başlıgın en altında bulunan transparent'i seçiyorsun.. sonra bu belgenin içinde çalışmalarını bitirdikten sonra ctrl+alt+shift+s ye basıyorsun ztn burada otomatik olarak transparan tanıması gerek şayet olmazsa orada transparency die bi zımbırtı var onu seçili hale getir ... bu işlem bittikten sonra OK dügmesine tıklayı ver..
![]() kolay gele... |
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Şimdiki problemim biraz daha karmaşık sanırım..
![]() Yukarıda Shark'ın dediklerini aynen uyguluyorum fakat sadece birbiri üzerine yapıştırılmış resimler oluşuyor.Transparan bir durum yok yani. ![]() Çok basit bazı noktaları atlıyor olabilirim,bi fikriniz varmı acaba?
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Anlatım tarzı ve ilgin için çok teşekkür ederim Shark.
)Sorunu çözdüm.Sanırım başka bir şansımda yok zaten. ![]() İyi çalışmalar,kolay gelsin..
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!