Zoque.Forum
»
Bir çalışma ve tanışma :)
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bir çalışma ve tanışma :)
selam,sizlerle yeni tanışıyorum.bu forum sayesinde her birinizi ve buranın müdaimleri olan arkadaşları ismen ve icra ettikleriyle tanıma imkanı buldum. acizane bir tasarımımı yolluyorum sizlerle tanışmak ve yorumlarınızı almak güzel. selamlar.bu çalışmada 3DSMAX 4.0 (tree maker plugini) ve Photoshop 6.0 kullanıldı.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ellerine sağlık, güzel olmuş.
ancak, sol üst ve sağ alttaki çocuklar biraz uymamış gibi geldi bana. hani bunu anlatan bir çok deyim var ya...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
aslında kompozisyonun yapısı felsefesi hakkında bilgi vermedim yukardaki ve aşağıdaki çocukların hali kötü bir çevrenin ve doğal felaketlerin çemberinde olmalarını anlatmak içindi. ortada melek kanatları ile bir ağacın altında oturan ve gülen çocuklarda yeryüzünde kalmış tek ağacın altını temsil ediyorlar.. extrude mozaik efekti ise binaları temsil ediyor.ya baya bir felsefe yaptık dar vaktim vardı bu kadar anlatabildim. selamlar
![]()
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
merhaba hace;
çalışmanda kullandığın sol üst ve sağ alt bölümde yer alan çocuklar birbirine pek uymamış. kullanmış olduğun yazı çalışmana uygun durmuyor, belki başka bir font ile çeşitli efekleri kombine edebilirsen güzel birşey çıkar. ayrıca ps extrude filtresi resme basit bir görünüm vermiş. binaları tek bir filtre ile ifade etmek pek doğru sayılmaz). bunun dışında başarılar dilerim, çalışman kötü değil, yalnızca biraz daha ps kısmında çalışılması gerekiyor. başarılar dilerim. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Frankfurt/City
|
selam hace,
calisma fena degil, absconder'in yorumuna katiliyorum, bence sag ve soldaki coguklari cikarmayi bi düsün. ayrica agacin asagiya bakan kismina blur ve hard light verirsen daha hos olur sanki. bir de seven'in kullandigi silik yazi olayi var, bu calismaya iyi gider diye düsünüyorum. ama devam et, cok daha iyi calismalara imza atacagina inaniyorum
|
Zoque'a hoşgeldiniz!