»
Yeni üye-+ yeni çalışma..++
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: çorlu
|
Yeni üye-+ yeni çalışma..++
Ne denirki..iyi lafta yapmaza azım... öhö..ööh... ırhhmm.... Sevgili arkadaşlar zoque foruma kayıt olmuş bulunmktayım...güzel bi giriş yapmak ve yorumlarınızı almak için bi firmaya yapmış olduğum cd rom projesinin kapak tasarımını sunmaktayım... değerlendirirseniz bahtiyar olurum... amma kastım..bekliyorum..
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
İlk etki, hayvanların derileri için öldürülmeleri..
Bu kişisel bir sorun, bunu geçeyim.. İnsanın kendisine ters şeyler konusunda da çalışmak zorunda olduğunu bilen bir sektördeyim ben de... İnsan değil de hayvan gözü daha etkili olabildi.. Ya da ikisini de çağrıştıran birşey.. Ama genel olarak fena değil ![]() hoşgeldin
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Haklısın malina ben sadece bana verilen konuyu en iyi şekilde yansıtmaya çalışırım..görseldeki amaçta zaten yaptıkları işi biraz daha kamufle etmekti...farklı bi açıdan bakmalarını sağlamaktı...
hayvan gözü daha çok..itici olacağını düşünüyorum... ama dediğin gibi sektör..bu.. hoşbulduk.... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
İlk başta tekrar buradan hoş geldin diyeyim;
bayağı bir fotonun içiçe sanırım, gözbebeği biraz aşırı çıkmış gibi yani hafiften insanı rahatsız ediyor. Resim işleme oradaki bayağı hoş olmuş aslında ancak ön taraftaki yazılar bence çok kötü ve arka taraftaki işin güzelliğini de bozmuşlar. Bevel efekti genelde olduğu gibi daha kalitesiz bir iş havası veriyor. bence tüm öndeki yazıları vs. sil sadece resmi al ve onun üzerine yeniden bir kompozisyon kur.bir de "hue/satuation" ayarlarında komple farklı bir ton yakalarsan da bence güzel olabnilir mesela gece havası (lacivert, parlement mavisi cinsinden) bu tip bir çalışmada bayağı etkileyci durabilir yer yer parlaklıklarda eklenebilir. Tabii ki bunlar biraz da hitap ettiğin kitleye bağlı, kurumsal olarak hoş bir çalışma ancak dediğim gibi "baykallar" yazısı özellikle felaket.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
baykallar yazısında haklı olabilirsin soul ama..onlarında kurumsal logolarında mavi tonlar hakimdi..maviyi kullanmak zorundaydım beweli çok ta kötü kullanmadığımı düşünüyorum...dikkat ettiysen ben logoyu sadece beyaz kullandım iğrenç olduğu için....ama mavi iyi fikir...o zaman yazı okadar çakmazdı...
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!