|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
resim işleme
merhaba herkese.. elimde normal bir fotoğraf var bunu alttaki adres gibi bir hale nasıl getirebilirim ? fikir değilde birebir yapmış olan varsa daha çok işime yarar ![]() link: http://www.istockphoto.com/file_closeup.php?id=70170
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Birde bunu dene
Images/Adjust/Threshold....
Grayscale renk modunda sonuc verebilir. Renkli ise calisman, ALPHA kanallarından birini cogalt üzerinde calisabilirsin. Ama örnek resminde tek bir araçla degil, farkli araclarinda kullanıldigi izlenimini veriyor. Özel secim teknikleri ve layer'lar gibi
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
bugiboy elimdeki normal bir resmi bu hale nasıl getirebileğimi sordum soru açık yani
35,5 takıntın varsa cevap vermeseydin keşke arkadaşlar zaten gary moda geçip curves ile oynuyorum ama bu seferde çizgi çizgi göze batıyor. sonra level's ile smooth'laştırıncada kötü gözüküyor..
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
![]() benim göremedigim bir espirisi var sanmıştım o yüzden yazdım anladıgım kadarıyla renkli bir resmi nasıl renksiz yaparız konu
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
renksiz ama yukardaki gibi
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: molde
|
karakalem
1. resmini ac layeri dub et
2. ust layer aktif iken (image+adjustment+invert) 3. simdi layerin modunu COLOR DODGE yap, simdi panik yapma hersey kayboldu diye var caresi bir sonraki adimda .4. simdi gene ust layerin aktif iken (filter+blur+gaussianblur , burada verecegin deger senin resminin cozunurlugune bagli mesela ben kendi resmime 21.0 radius verdim sende bak nasil uygunsa senin icin o degeri verip ok tikla. 5. simdi (image +mode+grayscale ) karsina gelen pencereden flatten imini tiklayip kapat. 6. simdi resmin hemen hemen istedigin gibi olmustur sanirim dogru adimlari attiysan!! en son yapacagin isler reime biraz kontrast vermek bunuda levels ve curves ayarlariyla oynayarak yapabilrsin istersen (filter+brushstrokes'dan degisik filtreler kullanabilirsin daha degisik efektler icin benden bu kadar umarim yardimci olmusumdur ...... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
saol digit istediğim tam anlamıyla buydu!
çok thanx
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Çok Sağol
Ben 1 aydır bu Photoshop tenisi takip ediyorum.Bu işi öğrenmek için kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Eski konuları gezerken,digit sayesinde bir resim nasıl siyah beyaz yapılır onu öğrendim.Çok güzzel anlatmışsın.Hiç birşey bilmeme rağmen resmi yapabildim.Çok sağol.
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!