|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Logo Tasarım Yarışması
Aklıma Az Önce Birşey Geldi. Zoque içinde Her Hafta Bir logo Yarışması Düzenleyelim. Mesela Cihangir Bir Firma yada Şirketin web Sitesini Söyleyecek. Bizde O Firma yada Şirkete Uygun Bir logo Yapıcaz. Anket Açılacak ve Kazanan Belirlenecek. Böylelikle Hem Ufkumuz(grafik Çalışmaları , Tarzlar , Yöntemler) genişleyecek , Hemde Eğlenceli Vakit Geçireceğiz. Eğer Böyle Bir Şey Uyarsaki Cihangir'e Henüz Sormadım. Burdan Okur ve Olur/Olmaz Diye Bir Cevap Yazarsa Sevinirim. Önerim Kabul Edilirse ilk logo Çalışmasını Belirlemek isterim. logo Çalışması : Zoque |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Senin vaktin çok galiba,
iyi olabilir ama bunu Cihangir söylemesine gerek yok bence, sen başlat, paslaşarak ilerler eğer gelişeceği varsa, ben ve pek çok insan pek vakit ayıramaz sanırım biz işteyken kafa dağıtmak için takip ediyoruz forumu, vakit = para.....
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Alıntı:
host konusuna gelince bu konu altinda yaptiginiz calismalari foruma nasil yükleyebileceginiz konusunda ayrintilar yer aliyor. database, host denmis ama hic gerek yok bence
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
diğer arkadaşların da dediği gibi başlansın eğer vaktim olursa ps tenis gibi katılmaya çalışırım. aslında olayın mantığı şudur; bir zoque için logo hazırlarsın, gönderirsin buraya. bakın ben bunu yaptım, sizde kendi logonuzu hazırlayın dersin. eğer ilgi varsa zaten fikir tutar..
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!