|
|
#1 (permalink) |
|
Kutu Tasarımı
Arkadaşlar bir program kutusu için dizayn yapıyorum. Çıldırmadan önce size bir gösterip görüşlerinizi alayım. 300 dpi da çalışmaktan sıkıldım amkinam kağnı hızıyla yürüyor. İşte kutunun ön yüzünün son hali ne dersiniz... www.cakiriplik.com/kutu3.jpg
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ürünün adı "EMAPİ" tabiki ama,
yanlardaki iki çubuk diyelim kalınlıkları karakterlerle aynı olunca okunma sorunu olmuş, inceltmekte fayda var bence, birde mavileri daha iddialı kullanabilirsin, yazı alanı da beyaz olursa daha dengeli olur. Bu rafta duran bir ürün olacak onun için yanyana veya başka ürünlerle bir arada nasıl duracağına da bakmak lazım.... eline sağlık ve de kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Biraz daha gayret.
Dostum nasıl demeli....
Söyle düsün. Ilk olarak bu mal rafta durup alıcı bekleyen cinsten degil. Yani bir cikolata ambalı muamelesi yapma. Ürünü kendine tanımla. Ürünün özellikleri, ürünün tanımları, hedef kiltlesi, Ürünün piyasada benzer rakipleri varmı. Onlar arasındaki farkı nedir. Ürünün ne oldugu ilk bakısta görebilmeli anlayabilmeliyim. Bilisim sektörüne ugun bir karakter secebilirsin. BAna ilaç sektörüyle ilgili bir ürünün ismi gibi geldi. Kullandıgın görsel çok temiz olsun. Size geleceginizi sunuyoruz yazısı hic olmamıs. Böyle bir sloganın gerekliligi ayrı bir konu. Bir metin yazarı kullanman gerek. Masum kopyalamalar yapabilirsin. ve son olarak başarılar.
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Alıntı:
Ürünün kutu olarak yani 10 tanesini yana yana içi dolu olarak koyacak firmalar bir hayli azdır. (Fiyat politikası yüzünden ) @faydalinotlar haklısın bu mal rafta durupda alıcı beklecek cinsten değil. Görüşlerini dikatte alacam çok teşşkür ederim herkese düşüncelerinden dolayı..
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!