Zoque.Forum
»
t-shirt denemesi..
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
az once gidip sordum siyah t-shirt uzerine 14,500,000 tl ye basiyorlarmis t-shirt dahil.. bu arada guldeni cikardim
![]() seri uretim gibi birsey olamaz sanirim ancak bu fiyati verebilecek olan arkadas varsa gonderebilirim.. veya daha ucuza bastirabileceginiz yer varsa psd dosyasini gonderebilirim.. Mesaj pureEvil tarafından 04.07.2003 (13:09) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Güldenle daha iyiydi bence...
Boş kaldı orası.... ________________________ kağıtta katlanma hissi veren fırçayı bizimle paylaşırsan sevinirim. Zira 25.saat filminin afişinde böyle bir çalışma var. Afişte çok güzel durmuş(Yakından incelediğimde gerçekten katlanıp üzerinden çekilmiş olabileceğine inandım ya neeeee--y---seee) |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
o firca degil ya, arkadaki resmin uzerinde vardi zaten.. onu da http://www.scaremongering.net/digitalart/spawn.htm adresinde gorebilirsiniz..
|
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
acaba orjinal resmin (scaremongering) kağıt efektli hali mi?
herhalde öyle olsa gerek, adam warp diye imza atmış... yoksa buruşturup taramak daha mı kolayı... ![]()
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!