Zoque.Forum
»
t-shirt denemesi..
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Çalışma cidden başarılı bu PS in brush olayı çok güzel gerçekten.
Ben sadece arkada dil çıkaran arkadaşı pek tutumadım. Alakasız durmuş. Bir de t-shirt' ün rengi ne olacak ? Yani beyazsa sanırım ki kenraların beyaz içerisinde kaybolması hoş olur veya siyahsa aynı şekilde siyah içinde kaybolması. Genek olarak başarılı bir çalışma olmuş. Ellerine sağlık.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
dun gittigimde baski yapan dukkan kapanmisti.. bu gune kaldi, bugunde fotograf makinemi evde unutmusum
t-shirt'in rengi siyah oluyor, o yuzden bayagi dusundum acaba resmi invert etsemmi diye ama bu sekilde daha iyi duracaginda karar kildim.. bu arada o dil cikaran arkadas, sirketin diger tasarimcisi gulden hanim oluyor ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
wallahi bi tişört üzerine süper gider. Ben o dil çıkaran tasarımcı hanımefendiden çok şu kola kutusuna benzeyen bölümü sevidm. BUrushlar falan çok farklı bir hava katmış olaya. Tebrik ediyorum
hocam bilmiyorum türkiye'de ne kadar tutar ama bildiğin gibi amerikada falan bu tshirt'e baskı işi bayağı revçta. Deviantart'ın daprints.com sitesinde bayağı kaliteli çalışmalar var ve bunlar 18-20$ arası bir fiyata müşteri buluyor. Sen de bu tşört'ü (ve sonrası gelecekse sonrakileri) satmayı düşünüyomusun? Şahsen ben üzerimde hem forumdan arkadaşımın bir çalışmasını hem de böyle güzel bi çalışmayı görmek isterim? En azından şimdilik buradaki arkadaşlara satabilrisn. Böyle bi şeyi düşünüyomusun? Ben bunu giyebilecekmiyim? ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!