»
İlk Duvarkağıdı Çalışmam "Opeth"
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
İlk Duvarkağıdı Çalışmam "Opeth"
http://eagleheart.kolayweb.com/alter5.jpg **ilk duvarkağıdı çalışmamı değerlendirirseniz sevinirim.yalnız son birkaç ayrıntıya ve değişikliğe ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum.renkler konusunda çok kararsız kaldım bu konuda fikirlere özellikle ihtiyacım var.ayrıca üst kısma biraz daha materyal eklemeli miyim sizce? iyi günler... kullanılan resimler: -opeth logosu -blackwater park albüm resmi arkaplanın oluşturulması: -brush tool ile rastgele yatay çizgiler çizdim.sonra motion blur,curves ve channel mixer ile renk ayarlaması yaptım. opeth logosunu yerleştirip layer özelliğini overlay olarak belirledim,yine opeth logosunun "O" harfini 2 kez kopyalayarak motion blur efektiyle 2 ayrı yerde daha kullandım.ayrıca yine bir "O" harfine blend options'tan drop shadow ve glow verdim. daha sonra sağ tarafa şarkı sözleri yerleştirip onları da overlay olarak belirledim.onun altına blackwaterpark albüm imajını overlay olarak belirleyip koydum.fakat koymadan önce feather'ı 75 e ayarlayıp kırptım. en son olarak da tekrar curves ve channel mixer ile istediğim renkleri yakalamaya çalıştım.. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!