|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
reklam olmasın
www.macline.com.tr
sanırım bi dergi.. grafik tasarım agırlı cıkan bir Macintosh dostu dergisi. bir çok yerden bulabilirsin. Gazete bayilerinden bir sor ...
|
|
|
#14 (permalink) |
|
|
ICERIK YARDIM
sürekli eğitim notları hazırlıyorum, ilgili eğitimlerde veriyorum ama bu ilk amatör olarak hazırladığım bu cd nin asıl olanını profesyonel bir cizgide hic bir ticari kaygıyı gozetmeksizin hazırlamak icin sizlerin onerilerine ihtiyacım var.
buradaki derslerin tekniklerine cok güveniyorum. ilgili olanların cok sey ogreneceklerinede eminim. bu arada soyle bir sey de yapabiliriz.Zoque icin bu cdnin yeni bir versiyonunuda hazırlayabilirim. ICQ dan Zoque ile irtibata geçerek bunu nasil yapabiliriz, sizlere bu forum listesinde olmanın kucuk bir ayrıcalıgını yasatabiliriz belki.... tekrarlıyorum. madde madde, yorum nasıl olursa olsun oneri lazım arkadaslar. fikir gerekli...
|
|
|
#15 (permalink) |
|
geç olmuş olabilir ancak;
ben, +channel kavramının anlatılabileceğini düşünüyorum. niye var, ne yapar, nasıl etki verir vs. +paths konusunda da bilgi verilebilir. fill, stroke gibi özellikleri var, ancak açıklanabilir.. +ve uzun iş belki ama, filter menüsünü altındaki işlevlerin ne tür etki yaptığını görmek te hoş olurdu. gerçi malina ( http://www.webdersleri.com/sayfa.asp?id=503 ) birçok şeyi anlatmış... vs. Mesaj fenomen tarafından 09.10.2003 (01:36) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
|
Dergiyi Satin Alarak Ya Da
bu cd bir promosyon calismasi.
acikcasi baslangicindan su ana gelinceye kadar binbir kez icregi degistirmek istedim. sizlerin sayesinde muthis fikirler aldim ve kusursuz bir baska egitim cd si projesine giristim. Kabul etmeliyim ki CD icinde 40 ders var. uzun, yararli ve faydali. Bunu daha planli ve organize bir sekilde ve teknik acidan kusursuz bir ses sistemiyle yeniden yapacagim. CD icinde ara ara forumun reklami var. CD MacLine ile birlikte verilecek. PC ortaminda seyredilmesi icin. DIVX yazilimi yuklenmesi gerek. CD den degil Manuel MediaPlayer'dan yada ilgili DivX yazilimindan dersler acilarak seyredilebilir. Mac kullanicilarinda bir problem olmayacak. Bunun uzerinde calisiyorum belki her iki platform icin ortak bir dil olur. Katkilariniz icin cok tesekkur ederim. Her zamanda her durumda fikirlerinizi bekliyorum. tesekkur ederim.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!