|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Photoshop Egitim Cd Si Hazirliyorum
Herkese Selamlar uzun bir ayrilik oldu... ama inanin gevseklikten, tembellikten degil. Basimi kasiyacak vakit bulamiyorum derlerya benimkiside ondan... Sizlerden bir oneri paketi isteyecegim. ilk prototipi PhotoLine ile verilen video Photoshop derslerini MacLine ile birlikte 50 civarinda video dersle birlikte devam ettirecegim. ve bunun ardindan daha da profesyonelleserek ciddi bir egitim CD hazirlayacagim. Kitap hazirlamak cok daha ugrastirici. Sizlerden onumuzdeki sayi vermeyi planladigimiz egitim CD icin konu ve ozel istek rica ediyorum. ben bir cok konu hazirladim. 30 civarinda video da hazirladim. Ama benim disimda, bu programi kullananlarin ne gibi ihtiyaclari vardir ogrenmek istedim. ihtiyac hissettiginiz, genelde eksikligi bilinen teknik, olay ne olursa su olsun, bu olsun. buradan veya ozelden veya ICQ dan iletirseniz memnun olurum. Birde forum ivmesi düsmüs gibi geliyor, burasinida canlandirilarim. Mesela yakinda yeni oneri paketim gelebilir ![]() herkese simdiden tesekkür ederim.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
affına sığınarak bir soru sormak istiyorum.
bu video'ları hangi programla hazırlıyorsunuz??
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
video
ekranin tüm hareketlerini
camtasia isimli bir yazilimla yapiyorum özel bir kodekle sıkıstırıyor. ardindan her yerde avilabilmesi ve az yer tutmasi icin Divx kaydediyorum.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul-sakarya
|
Öneri istedin başın ağrıyacak
![]() Mesela o sitelerde gördüğümüz abstract karışık resimler nası yapılıyor. Şuan Moda olan pixel buttonlar LCD ekran görüntüsü gibi çizimler. 2d Havası veren Windows buttonları Gözrengi değiştirme Montaj ile ilgili diğer şeyler (kan , yüz değiştirme falan) |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Benimde bir ricam var.
Özellikle basit konular olmasa daha iyi olur diyorum.Basitten kastımda şu.Hangi Photoshop ile ilgili sitelere girsem buz yazı,krom yazı,gümüş yazı vb. şimşek nasıl yapılır.tv çizgileri nasıl yapılır gibi herkesin anlattığı şeyler değilde daha orjinal bilgiler olursa bence daha iyi olur. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
CD TAMAMLANDI
Cd tamamlandı.
Orta ve orta üzeri PSD kullanıcıları dusunulerek sesli bir anlatımla özel ders havasında verildi. Daha iyisi olabilirdi diyorum simdiden. cünki buna benzer ornekleri yaptıkta bu konuda hazırlık, metaryel hazırlama tekniklerini goruyorum. Basit konular derken Basic duzeyli calismalara fazla yer vermedim. 40-43 video sıgdırabildim.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
konu listesi
burada vermis oldugunuz l.istelerin bazıların CD de gorec eksiniz.
önümüzdeki sürecte özellikle PSD8 ile ilgili bir baska CD de burada yer alanların cok daha fazlasını örnek uygulama anlatımlı bulabileceksiniz. Sistem ve hazırlık konusunda tecrübemiz artıyor. Özellikle ekstra bir SES kartı almak gibi
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
cekirge
Hic bilmeyenler yararlanamaz.
Orta ve ileri düzey. Özel ders mantıgında her ders kendi icinde bitiyor. Yapmak icin bir baska dersi izlemen gerekmiyor. Bir konu anlatılıyor. biraz temel bilgin olursa derslerden fikir edinebilirsin. kasım AYİ MACLINE alman gerekecek ama Zoque icin baska guzellikler yapilabilir...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!