|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: L./Almanya
|
Merhaba lemi abi. Şu senin krom text PS tarifini bir türlü çözemedim. 2. bölümündeki, 8. tarifin lighting effects PS ayarlarını bir türlü çözemedim. Uzun zaman evvel yine sormuştum. Tekrar soruyorum. Lighting effect in ayarlarını diğerleri gibi grafik ile anlatırmısın? Bilen varsa mail adresime gönderebilir. Çözemedik gitti. Teşekkürler. Selamlar. Başarılar. Mekan |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Sevgili Mekan,
Forumdan ümidi çok çabuk kesmişsin. Oysa forumda cevaplanmamış çok ama çok az soru var. (Ayrıca bu aralar nedense forum bağlantısı çok yavaş. Girmesi zor oluyor.) Gelelim soruya. Öncelikle soruyu 'armut piş, ağzıma düş' soruları kategorisinde değerlendiriyorum. Oysa Photoshop'ta ezber yok. Lemi Ağabey, o rakamları verseydi bile senin işini görmezdi. Neden? Çünkü senin yazının boyutu, fontu, koyduğun spot ışığın konumu falan farklı olacağından, aynı etkiyi yapmazdı.Peki n'apmalı? Lemi Ağabey lightning'den sonrasını gösteren resmi koymuş oraya. Lightning menü kutusunda önizleme (preview) var. O halde preview'a bakarak, benzer hale getireceksin. Ayarlarla oynarken neler olduğunu da keşfedersin. Hele biraz gayret etsen, farklı değerler de kullanabilirsin. İlk birkaç denemede gözüne hoş görülmeyebilir ama biraz uğraşıp, uygulamanın özünü kaptıktan sonra, kim tutar seni. ![]() Çalışmalarında başarılar. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!