Zoque.Forum
»
yeni yil calismasi..
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
yeni yil calismasi..
merhabalar,
odamin kapisina bisiler asmak istedim bu hem 2004 le ilgili olmalı hemde beni anlatmalı dedim. biraz da görsel iletişim tasarım bölümüne girmek istedigimden calismaliyim dedim ve ortaya bu cikti. yani kötü ingilizcemide içerdi biraz pixage 'in kylie calismasinida koydum.. yorumlarınızı almak isterim..iyi seneler ve iyi çalışmalar dilerim, bahadır canberk Yeni yil calismam
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Re: yeni yil calismasi..
http://www.geocities.com/wzirus/bestnewyeartripp.jpg
adres bu kopyalayıp yeni bir tarayacının adres kısmına kopyalarsak açılıyo. yani onda bi sorun yok yanlızca direkt tıklandıgında acılmıyo o kadar ![]() @fenomen eed biraz kabaca oldu ama sanki öyle oturdu ![]() herkese iyi seneler diliyorum, bahadir "hellfire" canberk
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: St.Petersburg
|
Alıntı:
benim hoşuma gitmedi. tek cümLe iLe, çaLışmada bir bütünLük göremedim. ama sen beğendiysen ne aLa ![]()
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
ben acabildim linki. gorsel anlamda normal bir calisma. icerik olarakta bazi konulara deginilmis. goremeyenler icin kisaca bahsedersem "bilgisayarimin basinda calisiyorum, bilgisayarim cok eski, t-boxer giyerim ve de onu cok severim, Photoshop'i severim, koca memeleri ve koca kiclari severim" turunden bazi yazilarla konu butunlugu saglanmis. ha birde yeni yil trip'i var: yine kirmizi t-boxer, türk rakisi ve turk karisi.
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
evet pardon pixage'in degil bülent_ince'nin mis
Anthro 'nunda dedigi gibi birşey ama kendimi geliştirmeye çalışıyorum.. ondan dolayı birşeyler yapıp sizden yorum alıyorum ki hangi yönlerimi vs mi geliştirebilmek için... iyi yillar ve iyi çalışmalar dilerim, bahadır canberk
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
@hellfire ; ilahi hellfire benide tereddüte düşürdün haa... yaklaşık 10 dakikadır...
- ben böyle bir çalışma yapmadımki, acep yaptıysamda ne zaman nasıl yaptım, pixage benmiyim..bu ben değilsem ben kimim, sorularıyla kişilik bunalımına giriyordum ki, allahtan yanımda ayna vardı yırttık paçayı ![]() Bu arada doğrusu çalışma benimde pek hoşuma gitmedi, belki kylie çizimini daha büyük kullanarak onun çevresinde bişeyler yapsaydın daha hoş şeyler çıkartabilirdin. Neyse zaten belirtmişsin kendini geliştirmeye çalıştığını. Gelecekte daha iyileri olacağına eminim. Kolay Gelsin...
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!