Zoque.Forum
»
bu tarzı ilk defa deniyorum
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bu tarzı ilk defa deniyorum
bir arkadaşımın isteği üserine hazırladığım (ilk defa böyle bir çalışma yapıyorum) bu çalıma hakkında yorumda bulunursanız sevinirim. iki resim arasında da renk noktasında hangisi daha başarılı acaba? ve ya başarılı olan var mı
ya da nasıl olsaydı başarılı olarak değerlendirilebilirdi... vs....şimdiden teşekkürler...
all hope abandon, who enter hereundefined?? Mesaj esrar tarafından 21.01.2004 (16:34) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Frankfurt/City
|
Re: bu tarzı ilk defa deniyorum
selam esrar,
forumun bu bölümünde uzun zaman önce aldigimiz bi karar var. calismalarimizi sergilerken, nasil yaptigimizi (efektler vesaire...) anlatmamiz gerekiyor. kaliteyi üst düzeyde tutmaya calistigimiz grafik forumunda "güzel olmus mu?" gibi bir soru cok basit duruyor. calismana gelince... calisma oldukca karisik duruyor. anlatmak istedigini pek te anlayamadim. efektler de birbirine oldukca karismis. ama emek verdigin belli. tavsiye istersen diyebilecegim birkac sey var... topografi üzerinde özenle calis, renkler kombinasyonlarina dikkat et, calismalarinda anlatmak istedigini daha net bi sekilde aktarmaya calis. iyi calismalar
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: bu tarzı ilk defa deniyorum
Anlatmak istedigin sey herneyse (ki bu cok basit bir konu da olabilir cok komplike de) daha vurucu ve yalın anlatımlar görsel olarak daha başarılı olacaktır bence. Çok fazla sayıda imajı ust uste bindirip filtre uygulamak yaptıgın gibi bir karmasa ortaya cikarabilir ki o karmasanin icerisinde anlatacagin sey yitip gider. Cengiz'in dediği gibi tipgrafi bir tasarımın en kritik noktalarından br tanesi senin kullandığın "Git" çok etkili bir obje değil bence tasarım icerisinde yani bir vuruculugu yok.. Hic filtresiz kucuk puntolarla bir "git" daha etkili gorunurdu gibi geldi bana boylece goz arkadaki kamasadan ona rahatca kayardı ve daha etkili olurdu..
Sana iyi calismalar ![]() |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!